writing-img

Kaj sem ga usra......

clock-img

25.06.2005, 08:14

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Včeraj smo imeli obiske in ker je bilo fajn vroče, smo kar po pirčku udarili, jaz sem se sicer bolj nazaj držala ker dojim:duda: ampak nekaj sem ga pa kar spila.
Zdaj me pa ful skrbi, ker tamalega dojim. A ga bo zvijalo? Pa ne me obsojat, bom drugič na vodi:(

clock-img

25.06.2005, 08:48

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ne sekiraj se. Jaz ga sedaj v takem vremenu tudi popijem po kakšen dcl na dan. Saj so vedno govorili, da pivo dela mleko. Tako da je v zmerni količini očitno dovoljen.;) Malo opazuj :duda:, ampak jaz mislim, da mu tako majhna količina že ne bi smela škoditi.

clock-img

25.06.2005, 08:48

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz sem pir pila za vec mleka...tko kak deci sem pa tja...kolk je blo mleka ne vem mi je pa od takrat pir ratal ok :)

clock-img

25.06.2005, 09:05

clock-img

Anonimen

Nič mu ne bo, brez skrbi.

clock-img

25.06.2005, 09:09

clock-img

jaz99

pencil-img

463

Od pira, ki si ga spila občasno mu sigurno nič nebo. Tudi od vina ne , če je to res občasno in ne v taki količini da bi dol padala.
Pivo pa ne pomaga pri dojenju. Je le toliko pomagalo ,da se lahko sprostiš in sproščeno dojiš in potem mleko kr teče.

clock-img

25.06.2005, 09:09

clock-img

tesa

pencil-img

676

Jaz ga tudi v tej vročini večrat spijem, pa tamalčka nič ne grize.
V mejah normale ti ne bo škodl ne pivo, ne kakšen dober bambus(vino+ora):)-
Mene v tej vročini to najbolj odžeja.;)

clock-img

25.06.2005, 13:17

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Jaz ga tudi prav z veseljem ruknem:)- Da pa ne bi imela tako slabe vesti, si včasih kupim ka brezalkoholnega Unija- glaven da je fejst mrzel9nebesa. Če pa ni tega, je pa tudi navaden:love:

lp, Boni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem