writing-img

Kaj si naj mislim?

clock-img

16.08.2005, 10:01

clock-img

Anonimen

Moj M ciklus traja približno 25 dni, vedno manj kot 28. :zmeden2:In zdele že ene 3 do 4 mesece se mi je M pokazala čist mal, potem dva dni nič in potem orenk. Ta mesec pa se mi je po 22 dneh pokazalo malo (ko se obrišem) in zdaj že cel teden tko. :zmeden2:Na vložku nič, pa ko se obrišem, tud ne vedno, tam pa tam čiiiist mal. :zmeden2:Test si pa ne upam nardit, ker se bojim, da ne bo nič.:((:((:((
Zdej pa ne vem a je to psiha al kaj, ampak men je petrkat na dan slabo, ponavad mi ni. Sej vem test, ja. Grrrrrrr:(

clock-img

16.08.2005, 10:50

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

jest ti ne znam nič druzga povedat, kot da počak še ene tri dni, pol pa test ne ? Grrr gor al pa dol, boš vsaj vedla a je to to, al ni to to.:)

LP Mijavček:muca:

clock-img

16.08.2005, 11:01

clock-img

smeško

pencil-img

112

Jaz pa ti priporočam, če ne boš mela m. se za ziher naroči pri g., pa še takoj zveš ali si ali nisi.Za test pa ni ziher, da ti bo prav pokazal.Pri meni je pokazal negativno, ko sem šla h g. pa je rekel, da sem 7t noseča.G. je ziher.

:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem