writing-img

Kaj skuhati za naslednji dan?

clock-img

22.07.2009, 13:16

clock-img

Bam Bam

pencil-img

158

Torej, kaj ve skuhate za naslednji dan, da jed samo še pogrejete ali dokončate, ko pridete iz službe?

clock-img

22.07.2009, 13:17

clock-img

Anonimen

Zrezke, čufte, filane paprike, golaž, zelje, omako za špagete, juho, ma cel kup stvari se da narediti.

clock-img

22.07.2009, 13:23

clock-img

Bam Bam

pencil-img

158

Ankica, hvala za ideje, samo kaj, ko je s čufti, filanimi paprikami, golažem že prejšnji dan toooliiiko dela oz. priprava vzame veliko čaa. Pa se mi v teh poletnih dneh ne da 2 uri za štedilnikom stat in gret stanovanje. Zelje je za pozimi super stvar, ja...

Še kakšna bolj "quick" varianta?

clock-img

22.07.2009, 13:37

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

še malo idej: pasulj, jota, paprikaš (pa skušah potem samo še široke rezance ali makarone) več pa tud jaz ne vem več, tud jaz rabim kakšno idejo 

clock-img

22.07.2009, 13:43

clock-img

Anonimen

Pizzo,ze vse tipi top na pekacu postavis v hladilnik,drug dan samo speces.
Najlazje je pa kak golaz,ricet,segedin,pasulj...saj samo skupaj vrzes,pa se samo kuha.Se bolj enostavno.....zvecer k telefonu postavis meni od hallo pizze,drug dan pa samo poklicesuser posted image

clock-img

22.07.2009, 16:01

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Se bolj enostavno.....zvecer k telefonu postavis meni od hallo pizze,drug dan pa samo poklicesuser posted image

dobra! user posted image

clock-img

22.07.2009, 19:31

clock-img

azik

pencil-img

149

Bograč,ričet user posted image

clock-img

22.07.2009, 22:51

clock-img

Anonimen

Quick varianti, ki ju narediš isti dan, ni potrebno prejšni dan kuhat.

- Pečen piščanec v porovi omaki z njoki. Piščanca narežem na koščke, popečem na olivnem olju in solim, njoke skuham, porovo omako pa naredim tako, da por očistim in narežem na kolobarje, na hitro popražim na olivnem olju, dodam en strok česna, solim, popram, zalijem z mlekom in na nizkem ognju kuham pbl. 10 minut, odstavim, zmiksam s paličnim, po potrebi zgostim in dodam žlico kisle smetane. Preprosto in dobro, če omaka ostane, jo zmrznem in je za naslednjič.

- Piščanca zrežem na koščke in popražim do zlate barve, solim. Na olivnem olju prepražim zelenjavo, narezano na koščke: bučke, korenček, papriko, paradižnik, solim, popram in dodam nasesekljan peteršilj. Zraven paše kus-kus, riž ali široki rezanci.

Za oboje potrebuješ 20 minut.

Za to vročino paše tudi kakšna testeninska solata, filane paprike in podobno pa vedno delam v velikih količinah, da imam potem za 4 obroke.

clock-img

22.07.2009, 22:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Quick varianti, ki ju narediš isti dan, ni potrebno prejšni dan kuhat.

- Pečen piščanec v porovi omaki z njoki. Piščanca narežem na koščke, popečem na olivnem olju in solim, njoke skuham, porovo omako pa naredim tako, da por očistim in narežem na kolobarje, na hitro popražim na olivnem olju, dodam en strok česna, solim, popram, zalijem z mlekom in na nizkem ognju kuham pbl. 10 minut, odstavim, zmiksam s paličnim, po potrebi zgostim in dodam žlico kisle smetane. Preprosto in dobro, če omaka ostane, jo zmrznem in je za naslednjič.

- Piščanca zrežem na koščke in popražim do zlate barve, solim. Na olivnem olju prepražim zelenjavo, narezano na koščke: bučke, korenček, papriko, paradižnik, solim, popram in dodam nasesekljan peteršilj. Zraven paše kus-kus, riž ali široki rezanci.

Za oboje potrebuješ 20 minut.

Za to vročino paše tudi kakšna testeninska solata, filane paprike in podobno pa vedno delam v velikih količinah, da imam potem za 4 obroke.

Meni se zdi se hitreje,krompirjeva solata+polpeti,puranji z gobami,smetano+pire,spinaca+pire...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem