writing-img

Kaj speči na žaru za vegertijance?

clock-img

02.07.2006, 09:30

clock-img

marcela

pencil-img

278

V četrtek bo momo imeli vrtno zabavo. Seveda bomo pekli na žaru.  Povabljena je tudi 4 članska družina, ki ne je mesa. A ima kdo kako idejo kaj jim pripravit razen bučk in krompirja na žaru?

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

clock-img

02.07.2006, 09:31

clock-img

Anonimen

Bučke, paprike in še kakšno zelenjavo, vegi čevapčiče, sojino meso je menda tudi O.K.

clock-img

02.07.2006, 09:37

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Poglej v kaksnem trgovskem centru na police za vegetariance. Tam najdes kup zadev, ki jih potem lahko dalje pripravis. Naredi pa tudi kaksno sirno plosco. Kupi razlicne sire, v sredino pa daj orescke in suho sadje.

Gospa sem.

clock-img

02.07.2006, 09:39

clock-img

tulip

pencil-img

917

Bučke, melancane, papriko, vegi burgerje, pa razne solate lahko pripraviš - paradižnik, kumara, feta sir, olive ali pa paradižnik in mozzarella, potreseno z origanom, hladno riževo solato brez šunke, testenine v solati, namaze - tzatziki, namaz s svežimi zelišči, kumaričin namaz....
Pa preden pečete očistite fajn žar oz. je zaželjeno, da ne pečete hkrati mesa in zelenjave, da se zelenjava ne prepoji s sokom od mesa... Vsaj nekateri vegetarijanci smo na to občutljivi!!!!
Pa lep piknik!user posted image

clock-img

02.07.2006, 09:44

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Dobiš tudi sir za na žar, ki se ne stopi ampak ostane lepo v kosu. Pa seveda veliko zelenjave: mi jo pečemo kar vso naenkrat (bučke, čebula, šampinjoni, paprika,jajčevci). Dobra je baje tudi polenta, ampak tega še nisem delala.

lp

clock-img

02.07.2006, 09:58

clock-img

marcela

pencil-img

278

Ja, hvala, hvala! Bom upoštevala nasvete, tudi od tulip, da ne bo kašnega priokusa po mesu.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

clock-img

02.07.2006, 11:06

clock-img

cukerček

pencil-img

575

bučke, papriko, paradižnik, malancane....

clock-img

02.07.2006, 12:08

clock-img

Mala koala

pencil-img

131

Mariniran tofu, por, papriko, bučke, melancane, polento (prej skuhaš, ohladiš in narežeš na rezine), sir (haloumi ali olimski sta prav za na žar), bukove ostrigarje, ma ni da ni.

clock-img

02.07.2006, 13:56

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Narediš paljeno testo, posebej zmiksaš zelenjavo, ki jo fajn začiniš ter potem vse skupaj zmešaš in narediš zrezke, ki jih lahko potem spečeš na žaru in bodo njami njami-ne samo za vegije, temveč tudi za vasuser posted image

clock-img

02.07.2006, 15:36

clock-img

Gina

pencil-img

12402

POleg vsega naštetega so meni njami tudi šampinjoni na žar plošči. Ravno v petek sem jih jedla. Pa če narediš bučke ali kaj takega, lahko zraven ponudiš tržaško omako, ki je tudi za mesojedce odlična.

clock-img

02.07.2006, 21:10

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Rezina malancane, na to rezina paradižnika, na vrhu pa rezina mocareleuser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

clock-img

02.07.2006, 21:14

clock-img

tulip

pencil-img

917

Njam!!!Kar sline se mi cedijo ko to berem, bo treba kak piknik napravit!!!user posted image

clock-img

02.07.2006, 22:26

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Bom kar ukradla ideje za naslednji piknik..user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem