writing-img

Kaj to je?

clock-img

30.11.2007, 14:29

clock-img

leonida

pencil-img

174

ojla! A katera ve kaj to je? user posted image imam na 24-28 dni.Danes na 24 dan so vse bolečine izginile,ki jih imam ponavadi preduser posted image .Pojavil pa se mi je rjavkast izcedek.Tudi križ,ne glava me ne boli kot ponavadi pred user posted image ......Kaj pravite?

clock-img

30.11.2007, 14:33

clock-img

Linda25

pencil-img

638

Draga leonida,

lahko je karkoli. Lahko pa je rjavkast izcedek tudi znak vgnezditvene krvavitve, lahko pa ne. Počakaj še teh par dni, pa ti bo vse jasno.

Želim ti, da bi se ti želja izpolnila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - navijamo

clock-img

30.11.2007, 14:33

clock-img

Anonimen

Kaj pa naj bi bilo?user posted image  Mislim tako, po tvojih predvidevanjih?

clock-img

30.11.2007, 14:39

clock-img

leonida

pencil-img

174

ne vem. Moram pa reči da jaz ne poznam nebolečih user posted image .Ponavadi me zvija že 1 teden prej.Zdaj pa se ful ok počutim. Kaj vem kaj je......sem pa nemirna zato pišem spet tu gori.user posted image Me pa je par dni po ovulaciji ful zvijalo tako da sem mela drisko.Da ne rečem o križu.....zdaj pa vse izginilo.

clock-img

30.11.2007, 14:48

clock-img

meeryana

pencil-img

284

Leonida, bo treba počakat ne? Težko je tako predvidevat, kaj bi to lahko bilo. Lahko da je kaj, laho pa da nič ni....in bo prišla user posted image , ki si je tokrat pač izbrala, da te ne bo en teden prej zvijalo. Kakorkoli želim ti, da bi bilo to, kar upaš, da je! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem