writing-img

Kaj večerjajo vaši 9 mesečniki?

clock-img

23.07.2005, 19:22

clock-img

rubin

pencil-img

130

Jaz namreč ne vem več kaj naj mu še dam za večerjo. Dam mu čokolino, mlečni gres ali riž, danes je jedel polento kuhano na mleku. Hočem mu dati nekaj mlečnega in raje kaj kuhanega, izogibam pa se kupljenim pripravkom ala frutolino, rižolino.
Mleka na flaško pa ne mara preveč tako da mu z veseljem dam večerjo na 'žlico'.

Vsaka nova ideja bo dobrodošla, da bo imel naš mali bolj pester jedilnik zvečer.Hvala :rozica:

clock-img

23.07.2005, 20:26

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Naš je vsak večer riževo mlečno kašico z različnimi okusi. Za večerjo je pač bolj eno in isto, ima pa pester in raznolik jedilnik čez dan, tako da do sedaj ni bilo panike. Pa še obožuje jih (im mami tudi ;)).
Pomagala ti ravno nisem dosti.

LP; Bejba :rozica:

clock-img

23.07.2005, 20:30

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Enako kot Bejba.
Zadnjič enkrat sem zvečer jedla kruh in domačo ribezovo marmelado, pa je hotela tudi tamalčica...potem mi je pa pojedla skoraj cel kos kruha:ups:
Se pa strinjam, da je dobro, če je večerja mlečna.

Lp

clock-img

23.07.2005, 21:38

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Pri nas tudi riževo mlečno kašico. Enako imamo tudi za zajtrk, čez dan pa poleg kosila so sadne malice, z dodatkom skute. Odvisno od dneva. Nsjveč mi pa poje riževe kašice, tako odpira usta da ga komaj dohajam :)

clock-img

23.07.2005, 21:57

clock-img

lol

pencil-img

533

Gres,mlečni riž,čokolino,kruh v mleku ali kakšen piškot,tut kaka juha z krogliami je že bla,pa še kej bi se našlo pa se zdele ne spomnem.

clock-img

23.07.2005, 23:06

clock-img

lol

pencil-img

533

Jaz mu vse z alpskim mlekom delam.

clock-img

24.07.2005, 08:56

clock-img

Willson

pencil-img

313

Moja, pa dobi za večerjo samo adaptirano mleko po flaški. Noče nobene kašice, sem kupila že vse, od riževih z različnimi okusi, pa kašico s keksom,..., pa noče nobene. Tudi, če ji čisto malo zgostim in dam po flaški, pa noče piti, kajšele po žlički. Tako, da mi imamo za večerjo samo mleko, pa ji je dovolj do zjutraj. Lp:miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem