writing-img

Kaj ve mislite?

clock-img

22.01.2005, 07:50

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Oj!
Prosm za mnenja, ker sama res nisem vec tako pametna! Nemrec ze dva dni me ful pritiska navzdol, kriz in sklepi kolkov-medenice me tako bolijo, da niti spat ne morem,trebuh mi kr naprej trdi(vendar ob tem ne cutim bolecine), da ne vem, kaj naj naredim! Sedaj pa ne vem, ali je to normalno za to obdobje, al kaj se z nama dogaja! Aja, noseca sem 32tednov, drugace se dobro pocutim in tudi nimam obcutka da bi se mi trebuh ze kaj spustil navzdol! Samo ko stojim in hodim me tok dol pritiska, da je za znoret! G imam drug teden, kaj pa ve milsite, ali naj kaj zapanicarim, ali je to vse normalno?
Hvala za odgovore!
Lp, Eva 32t in Luka

clock-img

22.01.2005, 08:12

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Oj Eva,

jaz bi poklicala v porodnišnico, pa prosila za mnenje. Normalno je že, da ti otrdeva trebuh, samo kot jaz vem naj to ne bi bilo preveč pogosto (parkrat na dan, ne pa skoz). Ampak verjetno ni nič, samo telo se pripravlja na porod.

Držim pesti, da se vse uredi. :rozica::rozica::rozica:

Lp, Dolina 34t

clock-img

22.01.2005, 08:14

clock-img

Anonimen

A otroka pa normalno čutiš, tako kot prej? Če ga ne, takoj na pregled!

clock-img

22.01.2005, 09:23

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Hvala za odgovore!
Ma ja malega lepo cutim, tako da bom se pocakala, pa bom vidla kako bo kaj danes! Sam se mi pa kar cudno zdi, ko vse tako dol tisi-kako je sele potem, ko si tik pred porodom??? Mislim, mal beden obcutek-pa za malega vse!
Lp, Eva 32t in Luka

clock-img

22.01.2005, 09:58

clock-img

Anonimen

Mene je full bolelo v spodnjem delu križa in sem šla na ctg, ki pa po mnenju sestre ni pokazal popadkov. Ker sem pa vztrajala, da pogleda še moja G. sem pa imela popadke in bila odprta 2 cm in to v 29. tednu!

Rajši pojdi na ctg!

LP

Bojana

clock-img

22.01.2005, 10:34

clock-img

Anonimen

Hojla!

Tudi jaz sem imela podobne težave, ki so se začele nekje v istem obdobju kot pri tebi. Pa sem danes en dan pred PDP in še vedno hodim s trebuščkom okoli. Tega tiščanja se navadiš, WC ti postane najožji prijatelj, ker ti s tem pritiska tudi na mehur. Pa gre. Pri meni so sedaj najhujše bolečine v medeničnih vezeh, to pa boli ko :hudicek:

Bye,

Blacky s :duda: (40t)

clock-img

22.01.2005, 14:06

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Meni se je to skoz dogajalo, pa bolj ko je šlo proti koncu, slabše je bilo. Če si ne bi že dva meseca prej vse pripravila, zadnji mesec 100% ne bi mogla, me je tako vse bolelo. Rodila sem čez rok! Nevarno bi bilo, če bi imela krče.

clock-img

25.01.2005, 11:43

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Hoj Eva!

Kako se počutiš? Je kaj novega? Ali je tiščanje navzdol ponehalo? Upam, da si OK!

lp

Sončnica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem