writing-img

Kaj vse si bo še spomnila?

clock-img

10.05.2006, 12:58

clock-img

mateja 26

pencil-img

282

Naša tamala je pravi vragec.(stara 29.5. 2 leti).Vse kaj najde ,si zbaše v nos (od papirja,fižola,hrane,...),potem hrano je iz mize(strese iz krožnika na mizo,pa naj bo to juha ali kaj drugega in potem je)user posted image Kriza.Kako naj jo tega odvadim(dajanja stvari v nos)?user posted image Potem nič ne " sliši".Glavna beseda je NE.user posted image
Verjetno bo to minilo,ampak kdaj?

Kakšen nasvet lepo prosim?

lp
mateja

clock-img

10.05.2006, 14:02

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Joj Kristus, a v nos ? Ja, to pa ji probaj preprečiti, saj nikoli ne veš kdaj si bo kaj v nos zatlačila, pa nihče ne bo videl..... šit,tega se jaz tudi bojim,na srečo ji še ni prišlo na pamet,da bi si kaj drugega kot prst not tlačila.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

10.05.2006, 22:22

clock-img

Anja**

pencil-img

323

Lana si je v nos potisnila pisarniško sponko. Potem smo jo skušali lovit ven(ati), ko sem prišla zraven je samo še zajela sapo, sponko je potegnilo noter, nato je kihnila in sponko pojedla. user posted image

Rezultat: rentgensko slikanje, sponka je prišla čez 8 dni na svetlo  user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem