Zanima me, kaj vse od potrebščin, pripomočkov, opreme..., rabi otrok vzeti od doma zraven v vrtec (plenice, oblačila, igrače...)?
Morda je malo čudno vprašanje, ampak me res zanima, če kje kaj posebej zahtevajo? No, pa da se že malo pozanimam, saj gre naš škratek aprila v jasli.
Hvala za vsak odgovor...
Lp
< Sporočilo je popravil spacey -- 11.3.2006 20:54:13 >
Ko sta bila starejša dva v jaslih, pa smo morali dati svoje plenice in robčke, ali pa so jim ritke čistili kar z mokro pleničko.
Torej ti svetujem, da se pozanimaš kar v vrtcu, ki ga bo tvoj sonček obiskoval. Pa čimmanj jokcanja, ko bo ostal sam brez mamice v varstvu...
Spacey, midve ravno ta teden začneva z uvajanjem, pa so mi rekli, da moram prinesti samo plenice, da ostalo, kremice ipd. imajo. za rezervo bi naj imeli 2 kompleta oblačil, pa kako igračko s katero doma zaspi, če bi slučajno jokala. posebej so me opozorili še na copatke. oblečeni so pa menda v žabice in trenerkico. tolikko kar se trenutno spomnim, kaj več bom lahko povedala po ponedeljku.
najboljše pa, da vprašaš v vrtec, kamor bo tvoj
hodil. zgleda, da se to res razlikuje od vrtca do vrtca.
lp,
Lea
Pri nas je tako da prinesemo pač rezervna oblačila,vsaj 1trenirko,bady.Mi imamo tam vedno več 2bodyja,1rezervno trenirko in en tanek puloverček,pa en par nogavic.Sicer to vse ni potrebno,ker se naš res malokrat umaže tako da bi ga mogli preobleč.Ko pa je moker pa dajo tačas ko spijo sušit.
Plenice pa prinesem ko mi vzgojiteljica pove,da ima še eno ali dve.Potem naslednji dan prinesem cel paket in sem za 1mesec ven.Drugače pa ima sabo še ninico in dudo.To pa ima samo ko grejo spat.
lp,Cikica
http://alen2004.moj-album.com/
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!