writing-img

Kaj z ostanki od biskvita?

clock-img

01.02.2008, 17:16

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Iz ene pekarne sem dobila celo škatlo biskvitnih ostankov. Kaj naj z njimi?Zdele bom naredila saher torto, ker je črn biskvit in so veliki oblati, pa mi ga bo še vseeno ostalo.

clock-img

01.02.2008, 17:22

clock-img

Anonimen

Nareži ga na majhne kocke, navlaži s sokom, dodaj stopljeno čokolado, vanilijevo aromo, mlete lešnike ali orehe in maslo.Vse dobro premešaj in oblikuj kupolo ali kaj drugega.Lahko poliješ s čokolado in daj preko noči na mrzlo.Drugi dan režeš kot torto.
Če je biskvit svetel in temen bo prišlo lepo do izraza.Pisano kot šahovnica.

Lahko pa narediš grmado.

clock-img

01.02.2008, 17:38

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Lahko narediš čokoladne oz. rumove kroglice - s tem, da namesto keksov daš biskvit.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

01.02.2008, 17:53

clock-img

Anonimen

Mi že sline dol tečejo user posted image user posted image  ne grem več na ta forum.user posted image

clock-img

01.02.2008, 18:01

clock-img

kjava

pencil-img

2416

A lahko biskvit tud zamrznem?

clock-img

01.02.2008, 18:02

clock-img

Anonimen

Po moje lahko.

clock-img

01.02.2008, 18:31

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Ok, pol ga bom pa dala v skrinjo in enkrat sprobala vajine nasvete. Hvala!user posted image

clock-img

01.02.2008, 18:48

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Biskvit lahko zamrzneš brez problema. Ko ga boš pa odtajevala ga pa ne daj v mikrovalovko, ker ga ta precej izsuši, ampak ga pusti da se sam otopi.

clock-img

01.02.2008, 20:40

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Biskvit lahko zamrzneš brez problema. Ko ga boš pa odtajevala ga pa ne daj v mikrovalovko, ker ga ta precej izsuši, ampak ga pusti da se sam otopi.

Točno tako.
Meni tudi že sline prav tečejo user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem