writing-img

Kaj za nosek?

clock-img

03.10.2004, 18:27

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Timoteju že par dni teče iz noska. Se mi ful smili, ker ne zna ne ven pihnit, ne not pošmrkat, ponoči se mu v spanju kar zaleti, ko mu majbrž tista pacarija dol teče...
Kar naprej ga brišemo,pa malo si skušamo pomagat z aspiratorčkom ali vatiranimi palčkami, samo ta naš škrat tako sovraži vsako drezanje v nos, da se ob čiščenju ful razjoka in se pol od joka nov smrkelj naredi...:(
In se pol sprašujem, če se sploh splača ga matrat.
A obstaja kaka stvar, ki bi malo ustavila to poplavo?
Slišim za Operil, pa Sterimar in podobne stvari. Kakšne so vaše izkušnje? S fiziološko spirat se mi zdi brez veze, ker nima zamašenaga nosu, samo teče mu.

Hvala za vaše nasvete.
Lp,
Teja:)

clock-img

03.10.2004, 18:39

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jaz mojmu :angel: kadar je tak revček kar dam Operil - po eno kapljico v vsako nosnico - res pa da sam pred spanjem.
Čez dan se mal pomatramo s svečkami :( , ponoči pa z Operilom vsaj lepo zaspi in si odpočije.

Moje mnenje: po ena kapljica definitivno nardi več koristi kot pa škode!

Pa čim manj smrkanja vama želim. :rozica:

clock-img

03.10.2004, 21:10

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Ravno danes sem govorila z eno zdravnico, ki mi je predlagala operil razpršilo za otroke. Mislim, da se s fiziološko raztopino le izpira...hm?
Sicer pa so fine tudi inhalacije, morda kamilične, ki jih v posodi daš pod posteljico in posteljico celo prekriješ z rjuhico, da para ostane noter, ali pa kakšno eterično olje, morda eukaliptus, ki ga prižgeš v svečniku čez dan, to kar fajn pomaga pri dihanju, pa mazilo za pod nos, Vick.

clock-img

04.10.2004, 10:41

clock-img

malika

pencil-img

3199

jaz sem pri pediatru dobila operil.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem