writing-img

Kaj zraven krompirjeve juhe z avokadom

clock-img

22.08.2009, 11:16

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Kot že naslov pove...

Kuhala bom krompirjevo juho z avokadom, ki seveda ne možu ne deci ne gre preveč v rit. Ampak tudi zame je lahko kdaj kaj. Zdaj bi jima pa vseeno naredila nekaj zraven, da se potem do sitega najesta.

Torej, kaj zraven?

Pa hvala za vse nasvete!

clock-img

22.08.2009, 13:00

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Zvesta nimam pjma kaj zraven, morda kakšni polpeti pa solatka. Bi me pa zanimal recept za tole juhco.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

22.08.2009, 13:11

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Ma, sem se že nažrla juhe.... Mojadva sta si zmislila, da bosta na vrh ražnjiče... Kakor jima paše...

Recept je pa enostaven...

Krompir nakoščkaš in zaliješ, jaz dam zraven eno koscko z oljčnim oljem, lahko je navadna zelenjavna kocka... Ko je krompir kuhan, ga na grobo pretlačim, da nastanejo grudice. Dodam malo česna v prahu (originalno naj bi ga bilo veliko, d aje pekoče, ampak ker imamo dete, ga damo malo), malo koprca in malo žafrana, da da barvo. Po potrebi še malo soliš (zeliščna sol ni dobra).

Potem pa v krožnik daš žlico kisle smetane, nasekljan svež petršilj, nakockan avokado in preliješ z juho. Mmmmm... Kdor ima rad, zraven fino paše še parmezan.

clock-img

22.08.2009, 13:12

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Njami. Thx

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

22.08.2009, 13:13

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Pa dober tek in poročaj, kako ti je všeč.

PS: Leklerk ima zdaj zelo ugodno avokado.

clock-img

22.08.2009, 14:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.08.2009, 14:12

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Kot že naslov pove...

Kuhala bom krompirjevo juho z avokadom, ki seveda ne možu ne deci ne gre preveč v rit. Ampak tudi zame je lahko kdaj kaj. Zdaj bi jima pa vseeno naredila nekaj zraven, da se potem do sitega najesta.

Torej, kaj zraven?

Pa hvala za vse nasvete!

Pol pa naj bo tvoj dan, njima vrž v tole juho hrenovke, pa nimaš nič delauser posted image

Ko sem bila mala smo v krompirjevo juho vedno kuhali hrenovke, tole z avokadom si ne predstavljam ampak najbrž ni slabouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem