writing-img

Kaj zraven kuverte?

clock-img

04.06.2007, 22:05

clock-img

muha1

pencil-img

666

V soboto gremo na poroko in kot večina bomo tudi mi dali kuverto. Aranžirat bomo dali cvetličarni, pa me zanima, kaj še nekaj malega zraven kuverte, da ne bo videti tako prazno? Hvala za odgovore, pa lahko noč user posted image

clock-img

04.06.2007, 22:57

clock-img

kaja26

pencil-img

320

dodaj kakšno knjigico z verzi, ki jo dobiš v vsaki knjigarni...

clock-img

04.06.2007, 23:28

clock-img

sezam

pencil-img

2188

ali okvir za sliko, ali kak pladenja, CD z romantično glasbo, ...

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

05.06.2007, 07:50

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Mah nama so pa kr kuverte talaluser posted image , mislim da sta bili ene 3 od 50 zaranžirani user posted image Mi je pa všeč če je tako lepo zavito, pa kak cd al pa knjigica zraven. user posted image user posted image Mislim da v cvetličarnah kjer zavijajo to prav fajn naredijo. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

05.06.2007, 08:07

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Kakšen foto album za slikice je dobra stvar za zraven, ali pa okvirček za sliko.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

05.06.2007, 09:36

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Midva sva nesla na eno poroko denar in sva ga v en lep šparavček aranžirala, v pujska user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

05.06.2007, 10:53

clock-img

asso

pencil-img

3700

Jaz grem tudi v kratkem na poroko in sem za zraven kuverte kupila en tak kipec peskan motiv par-a tako za spomin. Pod kipec bom napisala eno misel in zraven bom dala še kuverto in to bo to...

Sem tudi pomislila na šparenček -  pa kaj bodo z ogromno šparončki. Še sedaj imam jaz po hiši enih 10 šparonkov...

Iskala sem res nekaj za spomin, da ne bo ena stvar, ki ne bodo imeli kam z njo in na koncu sem tako prav po nesreči zagledala to v CityParku in se mi je zdelo fajn za darilce...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

05.06.2007, 11:13

clock-img

karamela

pencil-img

645

Mislim, da s kakšno knjigico primerno za  zraven, ali pa s CD jem ni kaj zgrešit.

clock-img

05.06.2007, 11:16

clock-img

katarina2004

pencil-img

302

Mi 2 sv ase poročila pred kratkim in sva od večine svatov dobila denar v kuvertah. večinoma so bile samo kuverte in pa cvetje-šopki. Najbolj mi je padlo v oči en cvet-bananin, bambus ne vem točno in na njem narejela lična mini torbica aranžirana v cvetličarni iz papirja, listov notri pa je bil denar in pa posvetilo. Drugače pa tako kot so ti svetovale druge tudi mi 2 sva dobila  foto albume (vedno pride prav), slike, bomboniere, ..... no eno je bilo še izvirno dva medvedka (ženin in nevesta eden je bil oblečen v roza oblekico, eden pa je bil v modrem puloveju držala pa sta v rokah kuverto....

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Lp,

Katarina

clock-img

05.06.2007, 12:21

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Raje nič kot kakšen praholovec. Mi smo sicer lani šli na eno poroko in smo zraven kuverte dali tisto "rožo" družinska sreča. Se mi je zdelo tako simbolično in primerno.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

05.06.2007, 19:02

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Ja meni je biu všeč okvir za sliko, ki sem ga dobila zraven kuverte.No možev brat-priča, pa nama je prinesel aranžiran šparovček in denar kar v njemu, ful fletno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem