writing-img

Kajenje in zanositev

clock-img

28.10.2005, 09:40

clock-img

*Neja*

pencil-img

193

Drage dame!

Glede na to, da se moje "podvozje" malo čudno obnaša, se zna zgodit, da sem zanosila (seveda upam, ni pa to nujno). Ne glede na to, kakšen rezultat dobim ta mesec, me hudo zanima nslednje:sem strastna kadilka (škatlica na dan). Moja prva nosečnost se je žal končala s SS. Bila pa sva toliko nora, da sva - še preden so minili tisti najbolj kritični trije meseci - o sladki novici že povedala prijateljem in sorodnikom. Seveda sem takoj, ko sem izvedela za nosečnost s kajenjem prenehala. Zdaj pa: če se zgodi, da zanosim, bom prenehala kaditi, jasno. In vsi bodo spraševali, zakaj sem nehala. Jaz pa jim - preden mine kritična doba - o nosečnosti ne bi povedala. Kako naj se torej obnašam? Naj rečem, da so mi cigareti zasmrdeli? Da sem se kar tako odločila, da neham? Po mojem bodo itak vsi skužli, za kaj gre, samo... Ne vem, no. Dejte par nasvetov.

Pa hvala! 

clock-img

28.10.2005, 09:46

clock-img

Twetty

pencil-img

118

To je pa tvoja zdrava odločitev,ne?Povej,da si se pač odločla...

clock-img

28.10.2005, 10:00

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Sebi in drugim reči: "Ali ni bil že skrajni čas user posted image " MIslim, da potem nadaljnji komentarji niti ne bodo potrebni.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

28.10.2005, 11:10

clock-img

Anonimen

js ti predlagam da kar takoj nehaš. lahko da si že noseča in zdaj soo najbl kritični trenutki za zarodek, če pa še nisi je pa vseeno če se že prej začneš raztrupljat sej ta svinarija v teb ostane kr neki časa, tko da tut to ni dobr za otročka.
želim ti uspešno nehanje kajenja :)

clock-img

28.10.2005, 11:58

clock-img

Majdi

pencil-img

118

rečeš, da si sama prii sebi sklenila da ne boš beč kadila, zaradi boljšega počutja, pol pa ko boš res noseča in bo  krizna doba momo pa jim poveš veselo novico..
Upamo na najboljše

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iris je naš zlati sonček in zdaj se nam je pridružil še en sonček z imenom Sebastjan

clock-img

29.10.2005, 09:07

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Jaz sem vsem povedala že nekaj mesecev pred tem, ko sva začela delat na user posted image , da bom zelo v kratkem prenehala s kajenjem, ker se želim odvaditi te grde razvade.

clock-img

29.10.2005, 23:14

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Pač reči,da si se odločila nehati kaditi.Jaz sem pri obeh nosečnostih takoj nehala kaditi.Po porodu sem začela nazaj kaditi,zdaj pa ne kadim več že 3 mesece.Oba z možem sva nehala.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem