writing-img

Kakšna duda

clock-img

05.01.2008, 11:04

clock-img

gt

pencil-img

173

Zdravo,

midva pri naših fantih morava menjavati hranjenje med dojenjem in pitjem po flaški.
Problem je ker pri dojenju morajo močno vleči, ko pa nasledni obrok dobi po flaški pa vleče enako močno in se jim potem velikokrat zaleti.

Obstajajo dude iz katerih manj teče? Ali pa da težje vleči?
Trenutno rešujeva to tako, da vzamem flaško iz ust, ko vidim da se mu je že nabralo preveč mleka v ustih....

hvala

lp, Gregor

clock-img

05.01.2008, 11:09

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

naša je na začetku imela benessere od chicco - 1 kapljica manjših ni..... in je pila lepo, kakšenkrat ji je pa tudi zaletelo, sej vsakemu, ko mal zakinkajo zraven ...

clock-img

05.01.2008, 11:33

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ja, se mi zdi, da obstajajo tudi dude prav za user posted image , ki se tudi še dojijo. Povprašajta tam, kjer prodajajo cuclje in so dobro založeni.

clock-img

05.01.2008, 11:58

clock-img

gt

pencil-img

173

naša je na začetku imela benessere od chicco - 1 kapljica manjših ni..... in je pila lepo, kakšenkrat ji je pa tudi zaletelo, sej vsakemu, ko mal zakinkajo zraven ...

Imava doma od Aventa neko dudo ki ima kao nastavke 1, 2 in 3 pa se jim na vseh zaletava :(

clock-img

05.01.2008, 12:33

clock-img

Anonimen

ja, če imaš od aventa - in cucelj ki ima gor I, II III  -to je duda za  ta malo večje.
preiskušeno pri mojih obeh!!!! kupi tisto, kjer ima samo dve pikici na dudi - mislim da piše gor za 3m+
moja je sedaj stara že 9 mesecev, pa še vedno ji ne dam tega cuclja s I II in III - ji še vedno zaleti

clock-img

05.01.2008, 14:33

clock-img

sonček5

pencil-img

103

Poskusi z stekleničko in cucljem Tomme teep. Cucelj je podoben bradavici in čosto mehak. Jaz sem od Aventa prešla na to in ima dosti manj problemov.Dobi se v Baby Centru. Cucelj vzemi 1

Sonček

clock-img

05.01.2008, 14:41

clock-img

gt

pencil-img

173

ok
hvala ;)

lp, Gregor

clock-img

05.01.2008, 14:45

clock-img

TinaUros

pencil-img

240

Tele Tomme teep so kr dobre. Se morejo kr potrudit in fajn cuzat, da jim kaj prteče vn.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem