writing-img

Kakšna fasada?

clock-img

16.03.2006, 13:29

clock-img

Anonimen

Mene zanima, kakšne fasade so zdaj moderne? Barve? Ali so še moderne te obrobe okoli oken? Kaj pa na robovih hiše?

In tisti, ki ste pred kratkim delali fasado, priporočate kako firmo, s.p.? Koliko ste z materialom in delom vred plačali za kvadratni meter?
Koliko vas je potem stala celotna fasada?
In cokl? Kakšnega ste izbrali? Cena?

Hvala, vem, da je veliko vprašanj.

clock-img

16.03.2006, 14:20

clock-img

ona

pencil-img

3685

Skaterega konca Slovenije pa si,če lahko vprašam?

clock-img

16.03.2006, 14:21

clock-img

Anonimen

Jaz vem samo to, oziroma zdi se mi, da so zdaj IN take fasade, da so posamezne ploskve različnih barv.

clock-img

16.03.2006, 14:36

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Moj user posted image jo je lansklet delal po mojem okusuuser posted image je namreč modra, taka svetla. Jo je pa delal kar sam, pravi da ni tolk težko...sicer pa povej s katerega kraja si, da ti bodo lahko svetovale oz.priporočile kakšnega majstrauser posted image

clock-img

16.03.2006, 15:11

clock-img

Anonimen

Smo iz okolice CE.

clock-img

16.03.2006, 15:30

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Potem ti žal ne morme nič svetovat.user posted image

clock-img

16.03.2006, 15:36

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

No, vse o fasadah bi tudi mene zanimalo.

Letos pa bo!

clock-img

16.03.2006, 21:42

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Meni pa je všeč rumena (pa ne katerikoli odtenek) z belo obrobo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

16.03.2006, 21:53

clock-img

Lory

pencil-img

168

Te obrobe oz. špalete so zelo pomembne pri izgledu hiše. jaz že vem kakšne bom imela.user posted image

clock-img

16.03.2006, 22:04

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Po moje je barva fasade, pa razne obrobe ipd... odvisno tudi od tipa hiše, okolja, v katerem je hiša in pa predvsem od vajinih želja in okusov. Ne vem, če se je pametno pri fasadi odločat samo po modi.user posted image

Drugače pa se v Ce in okolici s fasadami ukvarjajo:

http://www.tim.si/

http://www.tim.si/slo/Izdelki/Demit_izvajalci.asp

pa mogoče še tule kaj: http://www.rumenestrani.com/Php3/show.php3?id_regija=4&id_dej=2401

< Sporočilo je popravil snorlax -- 16.3.2006 22:06:28 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

clock-img

16.03.2006, 23:29

clock-img

rija

pencil-img

15589

Meni pa obrobe niso všeč in na našo hišo niti približno nebi pasale.
Barve?
Kakor je komu všeč....user posted image

Aja, stala je pa ca. 3 mio.

< Sporočilo je popravil rija -- 16.3.2006 23:30:18 >

clock-img

16.03.2006, 23:42

clock-img

copka77

pencil-img

158

najina bo brez obrob, ker se mi ne dopadejo.Stala bo 1,5 mio.
Fasado naredis taksno kot pase na hišo.Ce je hisa klasicna, seveda klasicno enobarvno z obrobami ali brez...Moderne pa so fasade iz dveh odtenkov enakih barv ali pa kombinacije dveh razlicnih barv, ki jih na hisi razporedis tako da fajn izgleda (da ni prepisano) in s tem pripomores da se dolocen del hise vizualno pomanjsa, poveca, razsiri, zoza...vse so se da...Seveda pa to bolj pase na moderen tip hise!

clock-img

17.03.2006, 06:31

clock-img

k1

pencil-img

1649

veš kaj ti priporočam - no vsaj tako bova naredila midva: poslikaj hiško, daj na računalnik, obdelaj s programom in poskušaj vlivati barve fasade nanjo....

naj povem, da vsaki hiši ne paše vsaka fasada - to je dejstvo. in preden zmečeš cel kup denarja za fasado, je le fajn, če se prepričaš, če bo potem izgled tak, kot si ga želiš. da ne boste potem zopet farbali....

clock-img

17.03.2006, 20:06

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

k1, s katerim programom pa lahko to narediš?

Letos pa bo!

clock-img

17.03.2006, 23:41

clock-img

bamby

pencil-img

4007

To tudi mene zanima, s katerim programom???

clock-img

18.03.2006, 09:27

clock-img

k1

pencil-img

1649

midva bova delala z Digital image suite 6, drugače pa lahko to narediš tudi s Slikarjem, ki ga ima itak že vsak računalnik. ali pa kaki drugi programi za obdelavo slik. obrobiš stene, okna, vrata in ostalo in vlivaš not barvo. zdaj ne vem, ali ima slikar tudi za kontraste ali ne....

naj omenim, da imava na hiši velika okna v dnevni sobi in jedilnici in sva na tak način risala, kaki križi (beli, zlati, debeli, tanki, srednji..) pašejo v okna in sva našla kar pravo debelino. da se marsikaj, midva sva že tak tip, da delava taka čudesa na računalnik.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem