writing-img

Kakšna je razlika...

clock-img

15.01.2005, 20:26

clock-img

spacey

pencil-img

2359

...med TETRA in KALIKO plenicami?

Danes sem malo gledala po BC in naletela na ti dve različici plenic, pa nisem nič vprašala prodajalko kaj in kako... :ups: :zmeden:
A mi zna katera razložit za kaj se uporabljajo ene in zakaj druge plenice? :ups: :)

Hvala in lep pozdrav! :kuza:

P 9nebesa 31t

clock-img

15.01.2005, 22:14

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ene so bolj debele, ene pa bolj tanke. Saj v bistvu ne rabiš kaliko plenic. Navadne tetra so čisto ok za tisti čas, ko jih boš rabila. Potem bodo itak samo še za brisat usta, ko mali je.....lp

clock-img

15.01.2005, 23:35

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Tako je. Jaz sem kupila oboje, pa so najbljše tetra, ker so debele in vpijejo veliko tekočine.
Kaliko lahko pogrešaš:)- ne delaj si teh stroškov.

LP

clock-img

16.01.2005, 09:23

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Kaliko plenice so čisto gladke, in so idealne za v posteljico ali voziček za pod glavico, tetra so pa take bolj grobe in so super za široko povijanje, ali pri dojenju, če :duda: poliva in za podiranje kupčkov,.... ;)

clock-img

16.01.2005, 10:18

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Hvala vam mamice za odgovore. Torej bodo dovolj tetra. :)

LP;
P 9nebesa 31t

clock-img

16.01.2005, 10:22

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

seveda bojo dovolj. jaz sem jih mela vsega skup enih 18 ali 20. pa sem jih vsak drug dan prala, pa posušila v sušilcu - so ble bolj mehke. sem jih sam za široko povijanje rabila - pa čeglih ni blo treba, zdaj jih pa mam, da malo brišem okrog ust.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem