writing-img

Kakšna kolesa

clock-img

23.01.2009, 08:45

clock-img

Belika

pencil-img

513

Pozdravljeni,

mene pa zanimajo prednosti in slabosti koles na vozičku. Kakšna velikost je priporočljiva, potem kako se obnesejo gumjasti, napihljivi in kako plastični? Nič ne vem, na kaj moram biti pozorna in nič...

Naj povem, da voziček bomo uporabljali na vseh terenih. Prevladoval bo asfalt, ampak tudi makedama ne bo manjkalo...

Hvala in lp,

clock-img

23.01.2009, 09:20

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Naš voziček ima velika napihljiva kolesa in je super za po makadamu. Prijateljičin, ki ima majhna kolesa, je pa grozen za po makadamu. Vsak kamenček posebej čutiš, ko potiskaš voziček. Za na asfalt so pa vsi vozički dobri.

clock-img

23.01.2009, 09:22

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Mi imamo peg perego pliko p3 voziček in ni podlage kjer nisem šla in sem zelo zadovoljna z njim. Za nič na svetu ga nebi menjala. Investicija je bila kar draga (vsaj zame) ampak je maximalno izkoriščen.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

23.01.2009, 10:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.01.2009, 11:21

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Velika in napihljiva so primerna za vse terene.

clock-img

23.01.2009, 11:59

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Kako je pa voziček z velikimi kolesi spravit v majhen avto? Zato se jaz odločim za PP z malimi kolesi, ker imam mali avto in živim v bloku. Makedama pa tako in tako nimam nikjer, ker živim v mestu.

clock-img

23.01.2009, 14:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem