writing-img

Kakšna trenirka

clock-img

09.03.2008, 23:06

clock-img

hugolina***

pencil-img

228

Noben spodnji del mi ne paše takoj se mi vse razvleče in imam kolena pri soseduuser posted image
SPloh nevem več kakršen koli model si kupim pa, ko oblečem nisem za v javnost. Nevem a zato, ker kupujem take, ki so raztegljive al zato ker pač nimam lih idealne teže.
Kakšno trenirko naj si kupi ženska, ki je bol majhna in srednje postave, da bi jo lahko imela tudi za v jevnost ne samo za med 4steneuser posted image

clock-img

09.03.2008, 23:51

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Bodi pozorna na material. Bombaž se itak vsa razčepiri, dobro je, da je tudi mešan z elastanom, pol se ti ne bo tako razširila. jaz imam vse trenirke take, pa se mi nič ne poznajo kolena, pa sem veliko na njih, ker se igram s sinom.

clock-img

10.03.2008, 00:49

clock-img

Anonimen

z elastanom

user posted image

clock-img

10.03.2008, 09:19

clock-img

hugolina***

pencil-img

228

Samo a se ne ravno te z elastanom ful raztegnejo, ker saj kupujem take pa se mi čist raztegnejo. Če je pa samo bombaž se pa za moje pojme ne razteguje samo tisto je pa spet teško oblečt če maš preveč kg.

clock-img

10.03.2008, 10:11

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Pol pa kupi tisto ki ima 90% polyamida in 10% elastana. To so tiste, ko so tk gladke. (adidas pa champion jih ima). Tista se ti ziher ne bo raztegnila-men se ni še nobena. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem