writing-img

Kakšne barve je plodovnica???

clock-img

02.06.2005, 19:14

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Ali mi lahko katera odgovori na to vprašanje?
Že cca tri dni mi non stop nekaj ven teče. Je rumene barve. Zdej pa ne vem ali so to spet kakšni tečni izcedki v nosečnosti ali kaj drugega. G še nisem klicala imam pa pregled v pon. Sm misnla da se bo kaj umiril ampak nič :hudicek:.
Tko da bi bila zelo hvaležna če mi zna katera to opisati in pa če ima plodovnica mogoče kakšen vonj?

Hvala za odgovore.

LP S:nosecka: in :duda:37t

clock-img

02.06.2005, 19:17

clock-img

Anonimen

Je prozorna in brez vonja.
Ti imaš pa po mojem res eno vnetje...

clock-img

02.06.2005, 19:27

clock-img

Anonimen

Naj bi imela rahel vonj po mandljih.

clock-img

02.06.2005, 19:56

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Tudi meni so rekli, da je prozorna in brez vonja, mogoče rahlo roza obarvana. Pa sem tudi mislila, da imam izcedek. No, moja je bila senf barve, mi je dva dni odtekala - ampak sem bila 12 dni čez rok.

clock-img

02.06.2005, 20:57

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Evo, to imam jaz že skoraj celo nosečnost. Sedaj sem 32t 6/7 in sem bila že 2x v porodnišnici zaradi tega, pa je vse v redu. Mene nič ne srbi, nič ni obarvano,.... In včeraj sem bila na rednem pregledu in mi je dala svečke daktarin je rekla, da vidi, da gre za izcedek in da so verjetno glivice, ki da jih ima skoraj vsaka :nosecka: Ker sem si včeraj plačala tudi UZ je rekla, da je maternični vrat še zelo dolg in zaprt, ni mi sicer delala vaginalnega UZ s katerim se to bolje vidi a je rekla, da če bi bilo kaj narobe bi se s tem UZ tudi videlo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem