writing-img

Kakšne barve stene?

clock-img

19.08.2008, 19:36

clock-img

A.J.

pencil-img

86

A mi svetujete?
Imamo kuhinjo in dnevno v enem prostoru, pohištvo je v natur lesu (javora), imamo pa temno bordo rdeč kavč. Zdaj ša ne vem, v kakšni barvi naj pobarvam stene...
Kakšen nasvet, kaj bi najbol pasal... Bi pa rada vsaj kakšno steno kar intenzivno....
Hvala že v naprej...
Lp
A

clock-img

19.08.2008, 19:57

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

mI imamo kuhinjo javor, ploščice opečnate, stene (2) rumeni. Pasala bi zelo zelena, vendar smo zraven gozda in zelena kar sama sili v hišo.

clock-img

19.08.2008, 21:35

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Mogoče bi kakšno steno pobarvali bordo, kot je vaš kavč, vendar le kakšno steno, še posebaj, če je prostor manjši. Če je večji ni problema in z  temnejšo barvo lahko pobarvamo tudi kaj več. Ostale stene bi pa kombinirala ali z krem ( daš v belo jub oker in pride taka topla krem,, ki bi vam šla na natur poištvo) ali pa z snežno belo.Odvisno pol kakšne imaš zavese. Če imaš kombinirano z belo daš bele ali bordo in če imaš bež pa daš nekaj v tej barvi. Jaz imam dnevno in polovico hodnika, ki je velik in ima okno pobarvano v pastelno oranžni. Sva jo z možem zmešala sama in sva se kar namatrala, ki če daš oranžno v belo rata roza ali marelična, kar absolutno nisem želela in pol sva dala not še oker in je ratala super. Drugo polovico hodnika pa imava narejen stopničasti prehod in je kombinirana z zeleno, ki se nadaljuje v kuhinji.

Pa veliko ustvarjanja!

clock-img

19.08.2008, 21:38

clock-img

Anonimen

Za kavcem bi dalo bez tapeto, z rahlim vzorcem, ostalo pa belo.

clock-img

19.08.2008, 22:48

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

Jaz bi pa dve steni bordo rdeči, dve pa živo oranžni.

clock-img

20.08.2008, 21:21

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

user posted image user posted image user posted image

Za kavčem mora biti obvezno svetla barva, nasprotna ali sosednja pa naj bo kontra.

Lažje bi bilo, če bi ti poslikala tole user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

20.08.2008, 23:02

clock-img

A.J.

pencil-img

86

Ja, pa moj mora nag ležat na kavču, ko slikam, a ne? user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2008, 23:05

clock-img

rija

pencil-img

15589

katastrofa!

a res lahko potem živite v taki barvni mučilnici?

...vox populi...

clock-img

20.08.2008, 23:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

katastrofa!

a res lahko potem živite v taki barvni mučilnici?

Tole ti pa scvre oci.

clock-img

20.08.2008, 23:12

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Mogoče bi kakšno steno pobarvali bordo, kot je vaš kavč, vendar le kakšno steno, še posebaj, če je prostor manjši. Če je večji ni problema in z  temnejšo barvo lahko pobarvamo tudi kaj več. Ostale stene bi pa kombinirala ali z krem ( daš v belo jub oker in pride taka topla krem,, ki bi vam šla na natur poištvo) ali pa z snežno belo.Odvisno pol kakšne imaš zavese. Če imaš kombinirano z belo daš bele ali bordo in če imaš bež pa daš nekaj v tej barvi. Jaz imam dnevno in polovico hodnika, ki je velik in ima okno pobarvano v pastelno oranžni. Sva jo z možem zmešala sama in sva se kar namatrala, ki če daš oranžno v belo rata roza ali marelična, kar absolutno nisem želela in pol sva dala not še oker in je ratala super. Drugo polovico hodnika pa imava narejen stopničasti prehod in je kombinirana z zeleno, ki se nadaljuje v kuhinji.

Pa veliko ustvarjanja!

uf, tole pa mora zgledat user posted image

clock-img

20.08.2008, 23:46

clock-img

rija

pencil-img

15589

no, za mešanje oranžne, take polne, ne neke mareliceuser posted image ....

če se matrate z dipiji daš recimo eno dozo rdeče in 13 !!! doz rumene, dobiš krasno oranžno....

je pa najbolje iti po ralu, pa da ti v neki mavrici to na mašino zmešajo....pa če zmanjka, dobiš vedno isti oddtenek zravenuser posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem