writing-img

Kakšne kombinacije barv?

clock-img

01.09.2009, 22:36

clock-img

suminjam

pencil-img

30

Prosim če mi lahko pomagate katero barvo sten naj kombiniram s pohištvom iz naravnega lakiranega lesa. Všeč so mi umirjene pastelne barve.Gre se za otroško sobo, kakšne preveč žive pa ne bi dala, ker je že otrok ful živahen(deklica). Imate kakšno idejo ali morda sliko kako ste same barvale?
Imamo pa nemen barvati z jupol junior barvami ravno ker niso preveč kričeče in so umirjene.
http://www.jub.si/jub_katalog/media/jupoljunior.brosura21x21l.slo.2.pdf

clock-img

01.09.2009, 22:38

clock-img

hrchy

pencil-img

949

modro

clock-img

01.09.2009, 23:02

clock-img

tailor

pencil-img

229

vijola

clock-img

02.09.2009, 07:17

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Mi smo uporabili vijolo in pride zelo, zelo lepo.

lp

clock-img

02.09.2009, 08:12

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

oranžna

clock-img

02.09.2009, 08:22

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Tudi mi imamo v otroški sobi pohištvo iz naravnega lakiranega lesa (masive) + 1 belo omaro. Iz palete Jupol Junior smo izbrali modro in rumeno barvo. 2 steni sta modri (spalni del), 2 steni pa rumeni (igralni del s pisalnimi mizami). Nam je tako všeč user posted image

clock-img

02.09.2009, 11:38

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

naš ima sobo v nežno rumeni in oranžni barvi, so pa barve od jupola, barve moje sobe. ali tako nekako...

clock-img

02.09.2009, 13:05

clock-img

livia

pencil-img

2395

Eno celo steno imamo v rumeni, vse ostalo polimano z nalepkami.

clock-img

02.09.2009, 13:57

clock-img

potepinček

pencil-img

327

vijola/belo kombinacijo sten. Lahko dodaš dodatke samolepilnih slikic barbik, princez...ipd, ki jih imajo v baby centru ali pikapolonici, zasledila pa sem tudi v kiku. Mi imamo takšno kombinacijo in je zelo o.k.

clock-img

02.09.2009, 15:03

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

naš ima sobo v nežno rumeni in oranžni barvi, so pa barve od jupola, barve moje sobe. ali tako nekako...

Jaz bi tudi dala to, samo ne vem zdaj, glede na to, da je punčka, bo najbrž imela kakšne roza posteljnine, pa ne bo zraven pasalo.

clock-img

02.09.2009, 15:09

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Nas so pr barvnih študijah učili, da je zelena in vsi njeni ne preživahni odtenki barva, ki pomirja (pomislite na gozd in naravo). Tko da za umirjanje ''preživahnih'' otrok bi bila zelena ker je punčka (če sem prav zasledila) morda kaka kombinacija z rožnatimi odteki dekoracije v obliki črtic, vzorčkov ali česa podobnega.

clock-img

02.09.2009, 15:13

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

Nas so pr barvnih študijah učili, da je zelena in vsi njeni ne preživahni odtenki barva, ki pomirja (pomislite na gozd in naravo). Tko da za umirjanje ''preživahnih'' otrok bi bila zelena ker je punčka (če sem prav zasledila) morda kaka kombinacija z rožnatimi odteki dekoracije v obliki črtic, vzorčkov ali česa podobnega.

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

02.09.2009, 15:15

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Nas so pr barvnih študijah učili, da je zelena in vsi njeni ne preživahni odtenki barva, ki pomirja (pomislite na gozd in naravo).

res je. mi je pa na pamet padla marelična - ker je pastel, bi znalo bit ok, pa še nežna barva je user posted image

clock-img

02.09.2009, 15:15

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Naša imam 2 steni zeleni in 2 rumeni-junior trend.Men so take všečuser posted image

18.3.2009

clock-img

02.09.2009, 20:52

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

A zato je v eni od novejših bolnic zelena barva in vsi smo zamorjeni zaradi nje.Bolniki nas rotijo naj vendar že prebarvamo.En novi del pa smo sedaj odprli in sem imela možnost soodločanja ter izbala rumeno.Res je krasno uspela, projektant me pa še sedaj grdo gleda.

clock-img

03.09.2009, 14:28

clock-img

fusia

pencil-img

612

Svetel les paše praktično h katerikoli barvi. Za punčko bi jaz verjetno kombinirala rumeno (vanilija) in lila barvo ali mogoče lila in zeleno.

clock-img

04.09.2009, 17:50

clock-img

blemma

pencil-img

250

Dva dni nazaj sem pobelila sobo za mojo hčerko, izbrala sem modro in vijola barvo  (jupol junior), ena stena (mansardna-strešna) pa je nežno rumena (zmešala sem belo in rumen dipi). Na začetku se mi je zdelo malo čudno, zdaj mi pa zgleda super. Pohištvo bo belo, pridejo pa še nalepke.
Je kar pisano, ampak tko mi je všečuser posted image

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

clock-img

11.09.2009, 15:28

clock-img

tasa.m

pencil-img

719

Mi smo pobarvali dve steni z oranžno jupolovo barvo junior (pride taka pastelna marelična). Imamo tudi punčko, tako da so ostali dodatki pa bolj rozni (zaboji za igrače, pojstelnina).

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

clock-img

12.09.2009, 11:29

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

Uh, odločila bi se za zeleno in vijola. 

clock-img

14.09.2009, 17:59

clock-img

izabella1

pencil-img

153

meni je pa za punčko najljubša kombinacija zelene in pinki. na stenah v malenkost bolj nežnih odtenkih, pri dodatkih pa bolj intenzivnih. po mojih izkušnjah se malim princeskam oči kar svetijo v takšnih sobah ;)

http://bialovesstrawberries.blogspot.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem