writing-img

Kakšne kopalke za debelorite?

clock-img

29.06.2008, 18:11

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ker grem septembra službeno v Grčijo, kjer se bomo tudi kopali in sončili, bi rada našla ene par okusnih kopalk v katerih ne bom izgledala kot nasedli kit. Od žive groze bom kar danes nehala jest. Pikolino, ves celulit pokazat sodelavcem? user posted image user posted image user posted image

Cena niti ni važna, če so res dobre in mi pašejo.

Ideje prosim! Sploh takšne Jenifer Lopez postave.. user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

29.06.2008, 19:00

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Če imaš postavo od Jenifer Lopez, se jaz glih ne bi sekirala, katero krpico bi navlekla naseuser posted image user posted image user posted image

Pa tak veš, da nisi prava baba, če nimaš malo celulita.

p.s.: Zavij v Calzedonio, imajo ene božanske rjave s takšno nežno zlato. Ma cela kolekcija je noro lepa

clock-img

29.06.2008, 19:43

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

ma če si že nasedli kit ti kopalke ne morejo pomagatuser posted image .
kupi si ene s takimi hlačkami, da ti ne bojo stvari ven štrlele, te kopalke k imajo bolj široke tele "paske" (k niso glihže boksarce) okoli bokov, pa eno umirjeno in nevtralno barvo.
http://www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V269830_P62.jpg
http://www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V269744_P94.jpg

po moje. js sm tut vedno mela malo večjo ret in sm s takimi gačicami našla en dober kompromis. pa samozavestna moreš bit user posted image

clock-img

29.06.2008, 19:51

clock-img

Anonimen

V crni barvi.

Za celulit se ne sekiraj. Obicajno ima vsaka s svojim dovolj dela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem