cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kakšne so vaše izkušnje z eBay-em?

clock-img

30.03.2007, 15:54

clock-img

saraja

pencil-img

770

Zanima me tudi, kakšne so vaše izkušnje z eBayem, tisti ki kupujete tam? Kako to poteka? Ali je kakšen riziko?

Lp

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

30.03.2007, 19:36

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

poišči malo po forumu, se je že kar nekaj pisalo in nasvetov podelilo ;)

Jaz ima (zaenkrat) v dveh letih nakupovanja samo dobre izkušnje, vendar kar pazim (preverjam feedback) od koga kupujem.

clock-img

31.03.2007, 17:44

clock-img

tinica

pencil-img

501

Sara, prek ebay se ti splača kupovati in gre čisto brez problema. No vsaj midva nisma imela kakšnih problemov pa sma kar veliko stvari že kupila. Sedaj nameravam kupiti še avtosedež.

Lp in oglasite se kaj, Tina

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

clock-img

02.04.2007, 00:29

clock-img

Allia

pencil-img

251

Midva sva preko e-baya kupila že veliko stvari in imava zaenkrat dobre izkušnje.

clock-img

02.04.2007, 07:07

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Dobre. Treba pazit na ugled prodajalca ter pogoje, katere ima za določen artikel. Zaenkrat se še nisem nategnil, res pa je, da sem kupil samo kakih 5 proizvodov.

clock-img

03.04.2007, 09:54

clock-img

Anonimen

Mi bomo sedaj prvič kupili prek e-baya. Bomo vidli kako bo. Upam, da ok.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem