writing-img

Kakšne volje vas naredijo ti prazniki

clock-img

09.12.2008, 17:25

clock-img

Anonimen

Ja, to me zanima. Kako ponavadi doživljate te praznike? Glede na službo, glede na domače?

clock-img

09.12.2008, 17:29

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

najbol me motijo, te petardeuser posted image se cela bajte zatrese, ker jih otroc mečejouser posted image
drugač mi je pa ful lepo, več časa si z bližnjimi, ljubezen je v zraku skratka KULuser posted image

clock-img

09.12.2008, 17:30

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Probam se izognit preveliki evforiji. Enako tudi otroka peljem, da vidi samo enega Božička, enega Miklavža, enega Dedka Mraza user posted image .
Skratka prazniki so dostikrat namenjeni predvsem družini, pa se ta misel velikokrat izgubi na širnih hodnikih nakupovalnih centrov user posted image .
Ponavadi pa komaj čakam, da minejo. Saj živimo zmeraj enako oz se vsaj trudim tako.

ROŽICA

clock-img

09.12.2008, 17:31

clock-img

Anonimen

Rada imam praznike. Decembra obvezno obesim lučke okoli oken, postavim jaslice in jelko h kaminu, letos ko je že tamalček so še nogavice obešene na kaminu, snežinke so po oknih, na vhodnih vratih visi venček in v vazi so rdeče veje z umetnimi ptički, karnaprej igra muzika od sinatre in bubleja, pripravim tri večerje za sorodnike (ena polnjen puran, druga jagenjček in tretja koktejl večerja), v glavnem sem največji otrok od vseh no user posted image  Prav uživam user posted image

Sm pozabla - kuhan vin je pa itak zakon user posted image

< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 9.12.2008 17:35:00 >

clock-img

09.12.2008, 17:32

clock-img

karamela

pencil-img

645

Mah, ne vem.

Letos sploh nimam tistga ta pravga  filinga.  Cele dneve nekam hitim, pa iz službe v vrtec, pa še v šolo, pa tankat bencin...pa v službi smo v minusu...

Naslednji teden bomo z otroci postavili jelko, mogoče bom dobila mal božičnega vzdušja.

clock-img

09.12.2008, 17:43

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Jaz obožujem tas čas,zame je to najlepši praznik,čeprav letos ni tistega pravega feelinga zarad recesije in to...

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

09.12.2008, 17:48

clock-img

matejchy

pencil-img

1500

Ni še pravega vzdušja, okrog božiča bo vnda prišlo pravo praznično vzdušje.

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

clock-img

09.12.2008, 18:11

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

zdej mi je vse čist mim... pravo vzdušje zame bo šele nekje od 20.12. naprej... upam da zapade še sneg in rata white christmas... to bi bila idealka... načeloma me petarde motijo, sploh ko sem bila v Ljubljani, ampak zdej jih pa moji sosedi ne mečejo (ker so že v letih), tako da mi je cool... samo midva s partnerjem spuščava rakete - pa se nama ponavad sosedje pridružijo in nimajo nič proti...

clock-img

09.12.2008, 18:13

clock-img

Anonimen

Ko zacnem z dopustom, se uvalim v praznike, lenarim in uzivam.
Prej pa nic.

clock-img

09.12.2008, 19:18

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

meni je december zakon mesec , ker krasimo dom, hodimo veliko po obiskih in imamo obiskeuser posted image , zelo diši iz kuhinje, darilauser posted image , okrašena mesta , ja z decembrom ne moreš biti depresivenuser posted image

clock-img

09.12.2008, 19:19

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

p. s.
pa seveda štanti in žurke he he
pa silvestrovanja ti dajo moči, oz ti jih uzamejouser posted image

clock-img

09.12.2008, 19:19

clock-img

Anonimen

meni je december zakon mesec , ker krasimo dom,

Ej...a ste ze postavili ono crno belo smrekico?

clock-img

09.12.2008, 19:28

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

ne mič še ni bilo časa, ta vikend jo bomo zihr, ker smo zdaj montirali lučke na hišo pa noter smo krasili sobe, smrekco zmeraj na koncu pustimo he he , saj ko sem imela pa še majhna mulca smo pa imeli smrekco že za miklavžauser posted image
sej vem ko postavimo slikam , .........user posted image

clock-img

09.12.2008, 19:29

clock-img

Anonimen

sej vem ko postavimo slikam , .........user posted image

Aha, ok. To me firbec matra user posted image .

clock-img

09.12.2008, 19:30

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Volje? Kaj pa vem. Najboljš mi je tisto, ko dobim tisti praznični filing...tisto je lepo. Zaenkrat ga še nimam. Pa k polnočnici je lepo iti, na silvestrovo imam poseben filing. Pa velike očke ob darilih, pa to k smo veliko skupaj...iiiiiii...komaj čakam.

clock-img

09.12.2008, 19:44

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Čakam 22.12. 

clock-img

09.12.2008, 19:50

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

volga takrat bo že mim user posted image , bodo že lučke na smrekci pregoreleuser posted image

clock-img

09.12.2008, 20:02

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Cel december sem načeloma dobre volje, moji strelčki imajo rojstne dneve (ata, mož, starejši sine), pa na splošno je veselo, je ogromno čag......
Samo januarja pa nisem preveč dobre volje - vaga kaže preeeveč, pa denarnica čist prazna user posted image .

clock-img

09.12.2008, 20:06

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

ja januar je pa res lahko zelo depresiven user posted image
se strinjam , pa pri nas ne zaradi prazne denarnice ampak zaradi tega ker se zaveš da je konec praznikov in ostane samo še sivi januar , če pa še snega ni potem je pa splohuser posted image

clock-img

09.12.2008, 20:16

clock-img

pety78

pencil-img

6109

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Čakam 22.12. 

A maš RD? user posted image
Jaz čakam pa 21.12. na mojo tridesetko. Ojej. user posted image

Drugače mi je pa fino decembra, ker se veliko dogaja in nam je kljub mrazu bolj toplo pri srcu. Pa všeč mi je ker se dosti družimo.

clock-img

09.12.2008, 20:17

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Čakam 22.12. 

Drugače mi je pa fino decembra, ker se veliko dogaja in nam je kljub mrazu bolj toplo pri srcu. Pa všeč mi je ker se dosti družimo.

Ne, takrat izklopim mobo in me ni do 5.1.2009. Samo to še čakam.

clock-img

09.12.2008, 20:27

clock-img

pety78

pencil-img

6109

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Čakam 22.12. 

Ne, takrat izklopim mobo in me ni do 5.1.2009. Samo to še čakam.

Aja, tud to je dober. user posted image

clock-img

09.12.2008, 20:47

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Meni je bil december vedno fajn mesec user posted image   Me pa zadnja leta moti tole posiljevanje z nakupovanjem daril. Evforija pač.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

09.12.2008, 20:51

clock-img

Anonimen

Me pa zadnja leta moti tole posiljevanje z nakupovanjem daril. Evforija pač.

Meni je pa kul.
Konec oktobra kupim darila, ki jih zelim in sem cel december srecna, da mi ni treba vec v guzvo hodit user posted image .

clock-img

09.12.2008, 20:57

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Me pa zadnja leta moti tole posiljevanje z nakupovanjem daril. Evforija pač.

Meni je pa kul.
Konec oktobra kupim darila, ki jih zelim in sem cel december srecna, da mi ni treba vec v guzvo hodit user posted image .

A to posiljevanje z reklamami?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni