writing-img

Kakšni copatki za v vrtec

clock-img

15.08.2005, 23:15

clock-img

lin

pencil-img

2504

Ker s septembrom začne naša Lin hoditi v vrtec bo potrebovala tudi copatke.Zanima me iz vaših izkušenj katere se najbolj obnesejo.Na ježka,na vezalke ali na šnolo?
Hvala

clock-img

15.08.2005, 23:23

clock-img

ciciban

pencil-img

320

Mi kupujemo na jezka.Sploh cicibanove so smotane na vezalke-se skoz odvezujejo!!!

clock-img

15.08.2005, 23:38

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Meni je vzgojiteljica rekla, naj ji kupim copatke na vezalke.

clock-img

16.08.2005, 00:00

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

VEZALKE!!! Jezka si nonstop sezuva.. Tud vzgojiteljica me je prosila, da kupim na vezalke.

clock-img

16.08.2005, 07:57

clock-img

Anonimen

Naš je imel vedno na ježka, pa jih ni nikoli sezuval. So pa praktične, ker jih kaj kmalu znajo tudi sami obuti.

clock-img

16.08.2005, 08:02

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Mi imamo na šnalico, kupujemo pa nove in se tudi sprašujem kakšne.
Čimveč nasvetov bo prav prišlo!

clock-img

16.08.2005, 08:37

clock-img

Anonimen

Mi imamo na vezalke. Ampak je potrebno fajn zavezat, ker se stalno odvezujejo. Te okrogle vezalke so nepraktične. Sedaj , ko bom kupovala nove, bom pogledala za "ploščatimi" vezalkami.

clock-img

16.08.2005, 08:42

clock-img

Anonimen

vezalke laho zamenjaš

clock-img

16.08.2005, 09:24

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

Naš ima doma copate na ježka, v vrtcu pa ortopedske na vezalke. Že lansko leto je imel v vrtcu copate na vezalke.

clock-img

16.08.2005, 10:07

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Ko sem še delala v vrtcu so bili copatki na vezalke res primernejši, saj si naredil dvojno pentljo in si otroci niso odvezovali copatk, vendar ko so otroci toliko večji in samostojnejši da si copatke obujejo sami so bolj primerni na ježka.

Moj škrat sedaj že zadnje tri leta nosi kar fisher price-ove sandalčke ker so bolj odprti in se mu nogica ne poti v njih.

Lp :rozica:

clock-img

16.08.2005, 12:42

clock-img

lin

pencil-img

2504

Punce hvala,najbrž se bomo odločli kr za na vezalke ali šnolo za v vrtec,za doma pa bomo kupli ene na ježka za sprobat.
Kdaj pa naj bi se otroci začeli samostojno obvat,sej vem da e različno pa kda približno?Naša Lin pri enem letu ve da so čevlji za obut in ko vidi čevlje si jih natika na nogo ma tako za hec ne da bi se znala že obut sej niti še nezadane luknje v čevlju :)-

clock-img

17.08.2005, 15:01

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Naša ene sabdalce (so bolj kot natikači) že obuje sama, pa moje čevlje obuje :)- čeveljčkov pa še ne zna. Se pa uspešno sezuje :bravo:

Sezuvanja in slačenja so jih učili tudi v vrtcu, tako da ko so prišli iz vrta so si sami sezuli čeveljčke (jasno so jim pomagale), pa ko so šli spat, so jim hlače odpeli in povlekli čez rito, pa so jih potem do konca sami slekli...

clock-img

17.08.2005, 21:00

clock-img

lin

pencil-img

2504

Viv pridni:bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem