cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kakšni sandalčki za 1,5 letnika?

clock-img

08.06.2006, 11:11

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ojla!

Kakšne boste ve nabavile oz. ste že nabavile? Take čisto odprte, ki imajo samo opetnico, ali take zaprte?

http://www.ciciban.je.to/slo/first.asp?IDGrupa=45&IDPodgrupa=64

http://www.ciciban.je.to/slo/first.asp?IDGrupa=45&IDPodgrupa=196

No, samo za primer sem dala. Kaj pravite?

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

clock-img

08.06.2006, 11:13

clock-img

total

pencil-img

4453

Prvi so mi kr všeč,drugi pa ne ker so odprti.Jaz sem mu jih kupila v Mass-u.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

08.06.2006, 11:19

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Anže je imel lansko leto (malo manj ko 1,5 leta star) spredaj zaprte Superfitove sandalčke. Super zadovoljna.
Jaz bi na tvojem mestu gledala, da so sperdaj zaprti in čim mehkejši - fleksibilen podplat, pa seveda opetnica se mi zdi tudi priporočljiva.

clock-img

08.06.2006, 11:20

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Jaz sem mu kupila nekaj takega kot je na sliki 1,modre barve v Piki v Cityu.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

08.06.2006, 11:21

clock-img

Anonimen

Mi smo imeli odprte pri tej starosti in to prav te Ciciban bio, samo peščene barve. Super so bile, smo naslednje leto kupili čisto iste.

clock-img

08.06.2006, 11:32

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Zdaj sem pa spet v dilemi ali kupiti odprte ali zaprte? A mu ne bo vroče v zaprtih? Ne vem, zato sprašujem. A zaptre so boljše zaradi varnosti, ali kako?

kot otrok.
(Kim Vallone)

clock-img

08.06.2006, 11:38

clock-img

Geja

pencil-img

374

jaz sem mu kupila take kot so ta prve na sliki... se mi zdi da so druge za tako majhnega ki komaj hodi vseeno malce preveč odprte... no moje mnenje...

čau,čau
Geja

clock-img

08.06.2006, 11:40

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Jaz ti vsekakor priporocam zaprte...pri odprtih bi Ziga pri tako starosti ze zaradi obcasnega plazenja in se vedno dokaj nezihr hoje sigurno imel vse potolcene i popraskane prstke; pa pri hoji vse zajame v ceveljcek (pesek..)..kaj vem, jaz sem za zaprte.!!

clock-img

08.06.2006, 11:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.06.2006, 11:42

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz sem naši 1,5 letnici kupila zaprte sandale,ker sem mnenja kot je že ena rekla,da niso še stabilni pri hoji in z odprtimi vse kamenčke poberejp notri,pa še prstke imajo potolčene!

clock-img

08.06.2006, 12:15

clock-img

NIN@

pencil-img

397

MI IMAMO ZAPRTE SPREDAJ "FISHER PRICE" IN CICIBANKEuser posted image

Drugač sam kamenčke cven prčkamo pa še žul je dobu enkrat žul spredajuser posted image

lp
nin@

clock-img

08.06.2006, 12:55

clock-img

babylove

pencil-img

2473

user posted image

Naš ima takšne, odprte spredaj in zadaj. Nositi jih je začel že pred enim mesecem, ko je bil star 16 mesecev. Nobenih težav nimamo, razen da se res kamenčki in pesek noter nabere. Je pa res, da mu hoja ne dela nobenih težav.

clock-img

08.06.2006, 20:52

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Mi smo imeli lani podobne kot jih ima babylove. Smo imeli tudi bolj zaprte, pa ni bilo čisto nič manj kamnov notri, samo težje smo jih ven dobil. Tako, da kupi po občutku (glede na to kako hodi), pa obvezno mu jih v trgovini probaj.

clock-img

09.06.2006, 09:06

clock-img

Anol

pencil-img

299

Jaz sem lansko leto kupila našemu čisto odprte te Bio od Cicibana in so bili res super, leto sem mu kupila zaenkrat ene zaprte sandalčke, če se bo pa po čudežu še kaj ogrelo pa definitvino še ene čisto odprte.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

09.06.2006, 09:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Urška*

Zdaj sem pa spet v dilemi ali kupiti odprte ali zaprte? A mu ne bo vroče v zaprtih? Ne vem, zato sprašujem. A zaptre so boljše zaradi varnosti, ali kako?

Ja, jaz sem tudi zaradi tega kupila odprte, da so bolj zračne. Če mi gre kdaj na jok, mi gre ob prepoteni otroški nogici, kadar to ni potrebno.user posted image
Pri nas ni bilo v sandalčkihj nobenega kamenčka, pa tudi  prstov ni imel niti najmanj opraskanih ali kako drugače poškodovanih, pa je tudi še precej po kolenih okoli kolovratil. Saj so tako narejene, da so spredaj malo gor zavihane ali kako naj rečem. En tak malo debeklejši robček imajo spredaja na koncu prstkov. Z lahkoto so sandalčki odprti, vsaj pri Cicibanovihh preverjeno.

clock-img

09.06.2006, 09:36

clock-img

asso

pencil-img

3700

Mi imamo neki takšnega kot babylove. Tiste prve zaprte spredaj imam o v tem času, ko so temperature ne preveč visoke in to z tankimi nogavicami.
Da ji bi te ubula sredi poletja se mi prav smili, ker še sedaj ima večkrat mokro nogico in če je kot jaz (ki bi sredi zime najraje hodila v sandalih) si res ne predstavljam, da ne bi imela odprtih. Tudi boso jo bom pustila okoli.

Odvisno je sicer tudi od otroka. Kako pri tej starosti hodi. Naša je zelo stabilna, se ne plazi in ne pada (oziroma ja, ko teče in ne gleda pod noge) tako, da se mi ne zdi tako pomembno, da bi bili zaprti...

Mislim, da je to samo tvoja odločitev.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

09.06.2006, 09:57

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Mi imamo oboje, pa še tretjo variantouser posted image

clock-img

09.06.2006, 10:23

clock-img

Anonimen

Mi imamo dvoe:

tip 1 za na sprehode.
tip 2, plastične, za na plažo

clock-img

09.06.2006, 12:07

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Hvala vsem!user posted image

Ja, Splišni, sem jih že gledala v Cicibanu, pa mi je prodajalka isto razlagala kot ti. user posted image

kot otrok.
(Kim Vallone)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem