writing-img

Kakšno darilo za 1. rojstni dan

clock-img

15.05.2006, 16:05

clock-img

Anonimen

Torej, ob vprašanju, kaj naj kupijo Niku za rojstni dan, sem čisto brez idejuser posted image

Dobil je že trikolesnik za potiskat, potem dobil bo sandalčke, bazenček, druga pa ne potrebuje oz. nimam ideje kaj pride fajn za leto starega otroka.user posted image

Torej kaj ste vi nabavli oz. boste, da vam malo idej vkrademuser posted image

clock-img

15.05.2006, 16:07

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Peskovnik,tobogan,poganjalček,gugalnica.Tudi mi ne vemo kaj bi naši ša v rit utakniluser posted image .

clock-img

15.05.2006, 16:08

clock-img

dory

pencil-img

8852

Cist odvisn...kos za shranjevanje igrac, kak bon za h&m,....jst sem tistim povabljencem ki so nam nosili,takoj povedala,da ne maramo plasticnih igrac,niti plisa, bomo pa zlo veseli kake knjigice, traktorja, avta...to je to...

clock-img

15.05.2006, 16:36

clock-img

Anonimen

kahlo

clock-img

16.05.2006, 08:09

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

jaz večinoma rečem kaj za oblečt, vedno prav pride.

clock-img

16.05.2006, 11:51

clock-img

mujcek

pencil-img

931

jaz bom kupila ravno ta mesec darilo za 1. roj. dan. Kupila bom bon v mercatorju, zraven bi pa rada podarila še nekaj čisto majhnega, toliko da bo lepše zgledalo. Kaj naj kupim zraven, kaj rabi enoletnik, pa stane do 500 sit?!

ČE mene kdo vpraša kaj bi kupil bi rekla, naj da bon za trgovino v kateri kupujem, ali pa za pikapolonico, ali za BC... Potem pa ko vidiš da kaj rabiš greš in kupiš.

Saj enoletni otrok še ne ve kaj je darilo in takrat si še lahko privoščiš nekaj takšnega..... Pri naslednjih roj. dneh bo pa treba nekaj po njegovem user posted image

clock-img

16.05.2006, 12:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.05.2006, 18:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.05.2006, 07:17

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

naš dejan je sicer star komi dva mesca in pol, torej je prvi rojstni dan še daleč. lahko ti pa povem, kaj je kupu moji kolegici oziroma njenemu otročku njen svak. za prvi rojstni dan mu je kupu sesalec in smetarsko odpravo (tko kot imajo čistilke - voziček, metlo, smetiščnico in še par pripomočkov). od takrat ima moja kolegica zglancano stanovanje (in je tega že pol leta, torej se sploh ni naveličal). ta otrok se samo še s tem igra. ko pa ona sesa, hoče on ta velik sesalec user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem