writing-img

Kakšno sedežno?

clock-img

27.11.2007, 12:05

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Ker te moderne so mi všeč na pogled, pa glede na to da imajo nizek naslon, nisem prepričana o udobnosti. Klasika pa mi ni všeč.
Za kakšne ste se odločale tiste, ki ste pred kratkim opremljale?

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

27.11.2007, 12:09

clock-img

Anonimen

Moja nima nizkega naslonjala, pa je tud kar moderna. Je pa res da sva jo par mesecev iskalauser posted image

Se pa starejši(mami, tašča...) zmeri prtožujejo da ima zelo globok sedežni del, ker tiste starejše oz. bolj klasične izvedbe imajo krajšega.

No jaz je ne menjam. Mi je fenomenalna. Udobna, super za čistit, lepa.

clock-img

27.11.2007, 12:41

clock-img

Anonimen

Se pa starejši(mami, tašča...) zmeri prtožujejo da ima zelo globok sedežni del, ker tiste starejše oz. bolj klasične izvedbe imajo krajšega.

Pa fajn so za se po njih valat in poležavat, ker so bl globoke.

clock-img

27.11.2007, 12:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Pa fajn so za se po njih valat in poležavat, ker so bl globoke.

Ja itak, sam moja mami 15 minut pleza ven iz njeuser posted image ...no men je super v glavnem.

Aja...pa natuzzi ima sedaj v akciji kotno sedežno. Meni je ful všeč. Sam takrat k sva midva kupovala je bila še ful draga. Sedaj je pa kar normalna cena.

http://www.maros.si/si/katalog/sedezne_garniture/7505/details.html?item=7510

< Sporočilo je popravil karin24 -- 27.11.2007 12:48:17 >

clock-img

27.11.2007, 12:47

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Evo, midva sva našla super sedežno, ki ima višji naslon, pa je vseeno moderne "škatlaste" oblike. Imam jo sicer na telefonu, če želiš, ti lahko pošljem MMS. 

clock-img

27.11.2007, 13:41

clock-img

Anonimen

Ja itak, sam moja mami 15 minut pleza ven iz nje ...no men je super v glavnem.

No jst pridem kr hitr ven. Tko da ko  bom tvoja svakinja se me ne boš tko hitr rešla user posted image

clock-img

27.11.2007, 13:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Ja itak, sam moja mami 15 minut pleza ven iz nje ...no men je super v glavnem.

No jst pridem kr hitr ven. Tko da ko  bom tvoja svakinja se me ne boš tko hitr rešla user posted image

Madona sam sta res za skupej veš....on se tud usidra na sedežno, dalinc kidne, na discovery preklop .... in pol ga ne moreš spravt domuuser posted image
Vmes pa jamra da si more tako sedežno nabavt, pa kabelskouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem