writing-img

Kakala na kahlico

clock-img

25.01.2007, 15:03

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

JOj, moram povedat, ker me je res presenetila tale moja Neja. Zdaj že kar redno pove, da kaka, samo je nismo imeli časa postavit na kahlico, ker je bilo prepozno. Včeraj zvečer jo posedim na kahlico in se polula, danes zjutraj pa ona meni pravi - kaka, pa jo hitro posedim na kahlico, pa dolgo sedi gor, tko da sem že obupala, sem ji rekla, nič, greva se napravit. Ona pa kar ni hotla iz kahlice, pa skoz je govorila še, pol pa le pogledam v kahlico, pa notri mali kakec.
Ravno na svoj 20. mesec. user posted image  bejbi moja.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

25.01.2007, 15:08

clock-img

mika

pencil-img

6485

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naše pa ne zanima ne kahlca ne školjka

clock-img

25.01.2007, 15:16

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Bravo. To pa je potrpežljiva punca. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

25.01.2007, 15:38

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Bravo Neja!user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2007, 15:40

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

user posted image Nejauser posted image
Tio sva mi2 posadila pr 10.mesecih na kahlico, in odtakrat naprej so klobase v kahlici! Za kratek čas pa sva ji dala knjigice. Tako je bilo zabavno pa še koristno. Tako da ti predlagam, da ji ta čas na kahlici narediš čimbolj zanimiv, pa seveda da je ne zebe, če ne bo kaj hitro ušla.user posted image In še danes ima to navado, da odnese knjigico s sabo in gleda, in gleda. No pa še mi2 veva, kdaj bo basauser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem