writing-img

Kakanje-koliko krat

clock-img

18.12.2009, 14:35

clock-img

milki

pencil-img

127

Mal sem že pozabla koliko morajo kakat dojenčkiuser posted image
Prve tri tedne je kakal vsak dan večkrat, včeraj pa danes se pa sploh ni pokakal, star je pa 4 tedne in je dojen, enkrat na dan dobi dodatek ampak samo 60 ml?

Nekje sem prebrala, mislim na MON-u(forum dojenje), da naj bi do šestega tedna kakali vsak dan potem pa lahko tudi več kot en teden ne??

Kako je pri vas, a me mora skrbet, ker pri štirih tednih že drugi dan ni kakaluser posted image

Aleks 8.5.2008, 56cm, 4270gr
Sergej 20.11.2009, 57cm, 4320gr
Nikolaj 6.5.2012, 56cm, 4370gr

clock-img

18.12.2009, 16:03

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

IZVIRNO SPOROČILO: milki

Nekje sem prebrala, mislim na MON-u(forum dojenje), da naj bi do šestega tedna kakali vsak dan potem pa lahko tudi več kot en teden ne??

Enkrat na dan, nekateri na 2-3 dni. Enkrat na teden ali celo manj??user posted image Ne vem no....To se mi zdi kar mal premal.

clock-img

19.12.2009, 12:42

clock-img

eternety

pencil-img

309

Normalno je da kaka večkrat na dan. Se je pa nam tudi že zgodilo, da jo je za en teden zaprlo. Sem klicala pediatrinjo in je svetovala, naj ji dam sladkano prekuhano vodo. To je pomagalo. Drugače pa jih lahko zapre do 10 dni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem