writing-img

Kakanje in gosta hrana

clock-img

16.09.2005, 10:35

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Hoj!

Jaša bo v četrtek dopolnil 6 mesecev, zato sem začela z uvajanjem goste hrane. Pred tem ni imel nobenih težav s kakanjem. Sedaj opažam, da če mu dodam malo goste hrane (ki jo zelo rad poje) ne more kakati celo po štiri dni. Sicer ga še vedno dojim, le dopolne dobi en kombiniran obrok, ki je sestavljen iz kašice in dojenja. Nujno prosim za nasvet!!!

lp

clock-img

16.09.2005, 10:38

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Pri na sje ravno obratno, od prve žličke naprej se pokaka skoraj takoj po obroku. Morda mu daješ kaj kar zapira? Riževe kašice so nam nardile kar nekaj problemov, probaj zamenjati hrano.

clock-img

16.09.2005, 10:48

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Kot ti je že Tasika napisala, najprej preveri kako hrano mu daješ. Korenček, riževa kašica, banana zapirajo. Če je to zamenjaj z drugo, ki ne zapira.

Drugače pa mu probaj malo masirati trebušček v smeri urinega kazalca (okrog popka)- tko kot poteka debelo črevo. To ponavadi pomaga. Pri nas je pomagalo. Sam res je, da sem to naredila, takoj ko sem videla, da ne gre. Gledam, da vsaj enkrat na dan kaka.

clock-img

16.09.2005, 11:09

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Jst sem ful pazla, kaj sem mu dajala, pa je bil tut zaprt...tam en mesec sva se matrala, potem ko sem mu začela dajati vse (sadje, zelenjavo, ml. kašice...) pol se je šele uredilo...tako da zdaj spet kakamo vsak dan...boš videla slej ko prej se uredi...

clock-img

16.09.2005, 11:35

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Sem že na drugi temi napisala, pri nas je bilo isto. Po stiri, pet dni ni kakal. Sestra mi je rekla da do teden, deset dni ni panike. Pa se mu je tudi po kaksnem mesecu uredilo. Zdaj lepo kaka vsako jutro, vsak dan

clock-img

16.09.2005, 12:00

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Veliko sadja - grozdje, jabolko to mu lahko daš v sadno kašico...pa veliko mu ponujaj za pit...al pa, če je kriza, kakšno žličko postanega Donata...

clock-img

16.09.2005, 17:28

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Pri nas je bilo tudi tako na začetku uvajanja goste hrane.
Pazi res predvsem pri korenčku ali postani banani ali postanem (rjavem) jabolku. Drugače pa je nam zelo pomagal sladek sladek čajček/kamilice, ali pa en frutek iz hrušk viljamovk.

clock-img

16.09.2005, 20:20

clock-img

ponosna

pencil-img

34

Kaj pa potem svetujete namesto riževih kašic za zvečer? Namreč, imamo enake probleme, zvečer pa je vedno na sporedu riževa kašica - kombinirano z dojenjem.

clock-img

16.09.2005, 23:07

clock-img

156sw

pencil-img

77

Probaj na tsce dat pit sladkan topel kamilicen caj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem