writing-img

Kakav, čokolada?

clock-img

18.09.2008, 21:04

clock-img

julči

pencil-img

340

user posted image ima alergijo na KM in jajca, jaz dojim, sem na dieti, a lahko jem kakav- kateri, kje se ga kupi? Npr. za v riževo mleko, za v kakšno pecivo?

clock-img

18.09.2008, 22:18

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

V prvi trgovini vzami katerikoli kakav v roke in preberi, če vsebuje KM - če se ne motim, ga noben ne vsebuje, tako, da ga lahko komot piješ.
Drugače pa si čokolado, ki ne vsebuje KM raztopi v vročem mleku, pa boš imela čokoladno mleko (pa sladkaj ga, da bo okusnejši).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

19.09.2008, 08:50

clock-img

URŠA K.

pencil-img

43

Živjo!

Jaz kupim svoji user posted image  Gorenjkino jedilno čokolado, je brez KM in je zelo dobra.

clock-img

19.09.2008, 10:42

clock-img

julči

pencil-img

340

hvala, a potem kakav in čokolada nista alergena? nimate težav s tem?

clock-img

19.09.2008, 12:05

clock-img

mamica 1

pencil-img

146

Oba sta alergena, ampak smo jih tudi mi sprobali in ni težav.

clock-img

19.09.2008, 21:42

clock-img

URŠA K.

pencil-img

43

Ko smo imeli kožne teste sem prosila , če lahko pogledajo še za kakav. Bil je negativen, prav tako tudi lešnik, katerega ji pa vseeno ne upam dat.

clock-img

20.09.2008, 12:38

clock-img

julči

pencil-img

340

A če bi probala tko, da dam npr. eno žličko kakava v riževo mleko in v roku 3 dni ni reakcije, je pol ok? A kako vi sprobate novo hrano?
Ker sploh nevem kako se pri nas alergija kaže-kožo ma ful lepo, imela je krče- tko smo tud ugotovili in jokala je kar naprej 8pa še to nevem al od alergije al od refluksa in kisline, kar ima tudi)? A se bo zdej pri 4 m pokazalo na enak način?

clock-img

22.09.2008, 13:44

clock-img

manja143

pencil-img

21

čao,

jaz bi probala z Bioresonanco to pozdravit. Naši Lini so v ambulanti BioMedicina pozdravili vse alergije: mleko, jajca,.... če kaj rabite pokličite 02/25 11 261.

lp
m

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem