writing-img

Kakav ali benko

clock-img

26.01.2006, 17:22

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Kdaj ji ga lahko pričnem dajati? user posted image

Sedaj smo začeli dajati mleko po steklenički, pa ji ne gre preveč. Do sedaj sva se samo dojili, razen čaj je pila po steklenički. Tko da ni problem v steklenički, ampak zgleda v okusu. Začela pa sem ji dajati navadno mleko. Danes zjutraj pa sem ji pripravila Aptramil, pa ga tudi ni hotla piti. Zato sem pomislila, da bi ji probala še kakav. Stara je pa 11M.user posted image  

Začela sem hoditi v službo user posted image  in mi jo je hudo zbuditi pred šesto user posted image , da bi jo podojila, saj se pazi doma in lahko spi kolikor dolgo hoče. Zato smo zjutraj začeli s stekleničko, zvečer pa se še podojiva. 

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

27.01.2006, 08:50

clock-img

tascha

pencil-img

482

Tudi moj ni hotel piti mleka, tako, da sem mu prvič pri dobrih 9 mesecih dala v navadno 3,5 mleko malo, čist malo kakava in sedaj to pije zjutraj in zvečer.user posted image Na srečo ni bilo nobene reakcije, tako, da smo sedaj vsi zadovoljni - mali pije po svojem okusu, jaz pa, ker spije vsaj nekaj mleka.user posted image

clock-img

27.01.2006, 09:05

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ce ji bos dala kakav, kupi kaksnega kvalitetnega (Benko, Nesquick to NI!) Zelo dober je tisti recimo, ki ga kupis v DM-u od Alnature, ker nima nekih dodatkov, pa tudi sladkan je zelo malo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem