writing-img

Kakec s koščki jabolka...?!

clock-img

04.04.2005, 19:37

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Našo prinčipeso uvajam v svet novih okusov, pa me zanima: danes sem ji spasirala jabolko, ampak ne popolnoma, si bili še manjši koščki notri, pa jih je popoldne pokakala neprebavljene.
Sem naredila kaj narobe? :zmeden2:

clock-img

04.04.2005, 19:49

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ne, kje pa:)-. Pri nas smo našli že kos cajteng papirja v kakcu, pa tud kako jabko. Mogoče bo pa dečva zdej bolj rada kakala?

clock-img

04.04.2005, 20:06

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Upam. Je pa tako smrdelo v avtu, da sem opazila, da bo treba osvežilec zamenjat:)-

Aja, poglej čez nekaj minut, bom dala gor Pinko v bazenu, pa kako je potem omagala, ko sva prišli s sprehoda - poscana pa fuuuul, zato pa je bila tako sitna...;)

clock-img

04.04.2005, 21:22

clock-img

taca

pencil-img

191

A sta še na začetku uvajanja goste hrane? Ko sva midva začela, sem mu dala jogurt s koščki marelic, pa so tud tiste marelice prišle ven cele. Pol pa nič več, ker se verjetno prebava iz dneva v dan izboljšuje.

Veselo papcanje :bravo::bravo:

LPT & :duda:

clock-img

06.04.2005, 15:22

clock-img

Anonimen

nič nenavadnega :) moja še zdej pri skoraj 9. mesecih pokaka celo korenje v koških pa tut spasiranga sploh če je surov.

lp, lara

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem