cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako "zapravite" cas med pregledi

clock-img

19.08.2005, 20:46

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Vceraj sem bila na pregledu, kjer se je videla vrecka in sem narocena spet cez dva tedna. To se mi zdi neznansko dalec in zanime me kako ve prezivite ta cas med pregledi...
Zdi se mi, da bom po naslednjem pregledu komaj cakala cas, ko bo na vrsti NS in potem spet naprej- tako do poroda...
Morda sem tako razpolozena, ker sem nosecnosti zelo vesela, a se nisem (nisva) nikomur povedala.. Imela sem en ss pa ne upava povedat dokler ne slisiva srcka...

clock-img

19.08.2005, 21:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.08.2005, 21:46

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Prebereš kakšno knjigo, iščeš ime, v mislih urejaš sobo ... Ej, potem ko boš imela eno:duda: ali dve :duda::duda:ali več pikic:duda::duda::duda:, boš čakala vsako prosto minutko

clock-img

19.08.2005, 22:01

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

med prvim in drugim pregledom mi je bruhanje krajšalo čas :grrr:

ko so se slabosti z bruhanjem nehale je postalo prav fajn in čas hitro mineva, čeprav bom tokrat brez pregleda na 4 tedne, saj je moj G na dopustu :)

veliko časa sem na internetu, kjer iščem zanimive strani, da lahko preberem kaj novega :)

clock-img

19.08.2005, 22:37

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Odvisno od počutja, če se počutim slabo, komaj čakam naslednjega pregleda, da me pomirijo, da je vse v redu. Drugače, pa se zamotim z otroci in delom, malo pa tudi s čvekanjem na RR.
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem