writing-img

Kako čistite žaluzije?

clock-img

11.02.2007, 16:17

clock-img

Anonimen

Vedno, ko se spravim na čiščenje žaluzij, ki so po vseh oknih v stanovanju, zgubim živce in se jezimuser posted image . Včeraj sem 3 ure porabila samo za eno balkonsko okno (res je 2 metersko, pa vseenouser posted image ). Ponavadi je to kar celotedenski projekt, da očistim vse žaluzije.

Imate kakšen recept? Kako najučinkovitejše, najenostavnejše in najhitreje očistiti žaluzije? 

clock-img

12.02.2007, 09:54

clock-img

Anonimen

ne čistim

clock-img

12.02.2007, 09:59

clock-img

Anonimen

Najboljš jih je redno z omelom pucat zaradi praha. Jaz mam trenutno tist tabel piumini pronto al neki tacga. Je fajn. Mam pa temno rdeče žaluzije. Tku da je res treba prah vsak tedn k če se bo nabral bom en dan sam žaluzije pucala.

Drugače pa če so že ful umazane pa vsako posebej. Res bedno delouser posted image .

clock-img

12.02.2007, 10:21

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Očistim jih istočasno, ko umijem okna (ni to glih vsak teden, hehehehe). Spustim jih dol, obrnem na "zaprto" (ne znam drugače razložit)  in celotno površino obrišem z mikro krpico, namočeno v vodo z malo čistila. Potem grem čez še enkrat z mikro krpico, namočeno samo v vodo, pa na hitro potegnem čez še s suho krpo. Brišem pa v prvem koraku vodoravno, pri naslednjih dveh pa kar navzdol. Z druge strani (vbočene) jih ponavadi ni treba čistiti; mogoče enkrat na leto, če se mi glih da.

clock-img

12.02.2007, 12:31

clock-img

MH0

pencil-img

118

Eeee ... malo sumim, da ima zunanje. user posted image

clock-img

12.02.2007, 12:42

clock-img

Anonimen

user posted image MHO - notranje imam. user posted image user posted image  Samo se tako hitro umažejo, ker smo čisto v centru mesta in to direkt nad cesto....če imaš okna na kip odprta tisti prah kar leti notri user posted image .

Saj res - tale mikro krpa al kaj je že user posted image  mi sploh ni padla v glavo user posted image . Bomo še to poskusili.user posted image

clock-img

12.02.2007, 20:55

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Bodi srečna, da imaš samo notranje za čistit, jaz imam še zunanje-to je šele hudič, ko se umažejo kot 100 user posted image  Čistim pa obojne tako kot je Jančika opisala-samo zunanje večkrat obrišem, ker so res grozne.

clock-img

13.02.2007, 12:56

clock-img

MH0

pencil-img

118

IZVIRNO SPOROČILO: Kristina

user posted image MHO - notranje imam. user posted image user posted image  Samo se tako hitro umažejo, ker smo čisto v centru mesta in to direkt nad cesto....če imaš okna na kip odprta tisti prah kar leti notri user posted image .

Saj res - tale mikro krpa al kaj je že user posted image  mi sploh ni padla v glavo user posted image . Bomo še to poskusili.user posted image

Mad... kakšna še potem imate pljuča? Zapri okna, luftaj ko je manj prometa ali pa si neko filtrirano prezračevanje umisli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem