cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako čistiti zobke

clock-img

16.08.2005, 01:41

clock-img

Pika10

pencil-img

159

Moj sine ima dva zobka in jaz bi jih rada čistila, ampak ne z mokro krpo kot so rekli. Zanima me kako jih vi čistite. Danes sem mu prvič čistila s krtačko, prav fajn se mu je zdelo, ampak manjka kolondont. Menda obstaja nek kolondont za tako majhne otročke, a ve veste kateri?

clock-img

16.08.2005, 05:18

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

V lekarni se dobi silikonska ščetka oz. nastavek, ki si ga daš na prst in zobna krema v kompletu. Imenuje pa se Nenedent-baby. Mislim, da lahko uporabljaš od 6 meseca naprej.

L.p.:metulj:

clock-img

16.08.2005, 07:31

clock-img

PIAF

pencil-img

763

A zobno kremo potem otrok poje? Saj še ne zna izpljuniti....

clock-img

16.08.2005, 08:45

clock-img

metuljčica 5

pencil-img

132

Ja, saj jo daš čist malo, tako da ne pride niti do želodčka , drugače pa jo lahko tudi poje. Mi imamo tudi to zobno pastico za našo malo.:kuza:

clock-img

16.08.2005, 17:34

clock-img

MonikaPon.

pencil-img

29

Meni je patronažna svetovala, da naj začnem čistit zobke takoj, ko bo dobila prvega in to z zobno ščetko in ne s 'krpico.'

Glede kolodonta se pa ne spomnim točno kako so nam povedali v šoli za starše a se mi zdi, da ga začneš uporabljati kasneje. Kdaj točno pa ne vem. Vem pa, da ga stisneš na ščetko za grah veliko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem