writing-img

Kako čutite premikanje otročka v 34-35t?

clock-img

16.11.2007, 09:56

clock-img

Ulla

pencil-img

192

Ojla,

kako kaj čutite premikanje otročka v teh zadnjih tednih? Moj je zelo živahen in se non stop premika, imam občutek, da popolnoma nič ne spi. Včasih se mi trebuh kar fajn zatrese,kot, da bi ga elektrika, ali se vam tudi to dogaja?

Povsod piše v knjigah, da otroček v teh zadnjih tednih večino časa prespi,to je več kot 90%? Hmmm....

No sej ga je zelo lepo čutit, kako se premetava, mogoče bi pa rad čim prej na svet pokukov.

Hvala vam za odgovore oziroma vaše občutke. Lp

clock-img

16.11.2007, 10:09

clock-img

benika

pencil-img

7793

Moj se premika čisto odvisno od dneva. Včasih je bolj len, včasih pa telovadi cel dan. Čutim ga pa bolj kot samo premikanje in ne kot konkretne brcike.

clock-img

16.11.2007, 10:10

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Pozdravljena.
Jaz končujem 39. teden in je bejbek zelo živahen. Se mi zdi, da ni ene urce, k se ne bi premikal. Resnično! Tud jaz sem se spraševala, a je morda kaj narobe......pomislila sem celo, da je morda pač manjši in ima zato še malo več prostora, kot bi ga sicer imel, ampak mere štimajo. Tako da....
Še ponoči ne da miru....je včasih prav neprijetno in boleče. :)
Sicer pa, vsak ima svoj ritem. Eni se umirijo, eni ropotajo vse do konca.
Lp

clock-img

16.11.2007, 10:20

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Moja se do konca ni umirila, tako da, nikoli nisem imela problemov s štetjem gibov, ker jih je naredila več kot dovolj.user posted image

clock-img

16.11.2007, 11:13

clock-img

bina30

pencil-img

526

Jaz pa sem prebrala ravno obratno, da ne spi več toliko kot prej, zagotovo pa ne spi 90% časa. Tudi moj mali je (v 37t) zelo živahen, kar naprej ga čutim kako se preteguje po trebuhu. Je pa res, da ne čutim več nekih brc, ampak neko počasno kobacanje in mislim, da gibe nogic, ker me boli pod rebri.

clock-img

17.11.2007, 06:22

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

No jaz bom v pon. noseča 33 tednov. Se mi zdi, da je vedno bolj živahen in se mi trebuh vedno močneje premika in trese.

clock-img

17.11.2007, 10:24

clock-img

lorch

pencil-img

685

Jaz pa sem prebrala ravno obratno, da ne spi več toliko kot prej, zagotovo pa ne spi 90% časa. Tudi moj mali je (v 37t) zelo živahen, kar naprej ga čutim kako se preteguje po trebuhu. Je pa res, da ne čutim več nekih brc, ampak neko počasno kobacanje in mislim, da gibe nogic, ker me boli pod rebri.

Se podpišem

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

clock-img

17.11.2007, 11:59

clock-img

minka28

pencil-img

32

Pozdravljeneuser posted image
Tudi mene zanima kaj je to,predvsem se ustrašim ko se mi trebuh
zatrese kod da bi me elektrika stresla.user posted image

clock-img

17.11.2007, 20:46

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

IZVIRNO SPOROČILO: minka28

Pozdravljeneuser posted image
Tudi mene zanima kaj je to,predvsem se ustrašim ko se mi trebuh
zatrese kod da bi me elektrika stresla.user posted image

loluser posted image ja mali miga, itak. jst sm mela tako premikanje od kakšnega 30.tedna dalje.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem