writing-img

Kako ali s čim pobarvati vrata od omare?

clock-img

13.06.2007, 12:13

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ojla,

če ima katera izkušnje oziroma, če kateri od poznanih to dela , me zanima kako pobarvati vrata od omare-otroška soba... Namreč moj dela sobo, naredi res originalno vse, barvanje mu pa ne gre. Recimo, da bi bilo pohištvo rumeno, rdeče?
S čim ali kako pobarvati , da bo kot v trgovini?

hvala za pomoč, ery

clock-img

13.06.2007, 12:18

clock-img

karamela

pencil-img

645

V specializiranih trgovina z barvami in laki ti bodo znali svetovat  predvsem Belinka, pa mislim da tudi Mavrica.

Jaz imam previjalno mizo kot komodo z 4 izvlečnimi predali  kar polepljejo z  samolepilnimi tapetami živih barvnih oddtenkih  in zgleda tudi ful dober.

clock-img

13.06.2007, 13:31

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Za omare ne vem. Jaz sem barvala rjava vrata na belo in štoke z barvo na vodni osnovi na rumeno. Barvo so mi namešal (jubin emajl) v prodajalni barv in lakov. Aja barvala sem pa z moherastim valjčkom, ker pride bolj enakomerno. Preden greš barvat je treba zbrusit (šmirgel papir na gobici), pol se suši, pa spet malo pobrusit zbrisat in pobarvat. (3x), če bi rada, da se sveti bo treba pa še s kakšnim lakom, samo ti pa ponavadi smrdijo in se ne mešajo z vodo.

< Sporočilo je popravil frufru -- 13.6.2007 13:35:27 >

clock-img

13.06.2007, 13:39

clock-img

popi

pencil-img

301

Hja odvisno od podlage.Prvo moraš tako ali tako zbrusit podlago.Če lahko odneseš vrata ven jih lahko posprejaš.Ker tako dosežeš najlepši nanos.Lahko pa barvaš z čopičem,valjčkom.Priporočam barvo na vodni osnovi(Aquacol od Colorja)naprimer...
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem