writing-img

Kako bodo vaši otroci preživeli počitnice?

clock-img

13.06.2006, 16:23

clock-img

marcela

pencil-img

278

Šolske počitnice so tik pred vrati. Otroci jih že nestrpno pričakujejo, marsikateri starši pa se belijo glavo kako poskrbeti, da bo njihovim otrokom čim lepše ko bodo v službi. Zanima me kako jih bodo preživeli vaši, zlasti šolarji tistih, ki starši ne bodo 2 meseca prosti. Naši bodo vsak nekaj dni preživeli v taboru po lastni izbiri glede na svoje interese. " po 1 teden bomo šli na morje in sicer na djerbo in na Lopar, zadnji teden v avgustu se bodo udeležili oratorija. Vmes bomo se šli kak dan kopat na mestno kopališče ali v bližnje toplice pa na kako lažjo planinsko turo tudi, če bo le vreme dopuščalo. Kak dan se bodo tudi udeležili izleta z Zvezo prijateljev mladine, toda letos ne bodo več popolnoma zastojn kot prejšnja leta in le enkrat na teden ne več 2 krat. Vseeno bo pa še ostal kak dan, ko ne bom imela varstva za nje, zato me tudi zanima, če kdo ve ali bojo letos med počitnicami v Celju kakšne počitniške delavnice, nepredragi tečaji ali druge dejavnosti. 

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

clock-img

13.06.2006, 18:22

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Kako lepo tvoji otroci bodo pa res imeli pestre počitnice to žal vsakemu otroku ni dano.Naš bo samo 10 dni z nami na dopustu pa še to ne vem kje bomo,drugače pa ga bodo -kot med letom čuvale babiceuser posted image

clock-img

14.06.2006, 08:14

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Tudi pri nas bomo malce kombinirali: malo babica, tavelika gre z ZPM za 10 dni v Poreč, kakšen dan bo šla na izlet z ZPM. Dva tedna bomo na morju, nekaj dni pa bomo taborili ob Kolpi. 

lp

clock-img

14.06.2006, 12:49

clock-img

hariba

pencil-img

1387

Kaki izleti so to z zpm od kod in kam? A je to neki veseli avtobus? mi je zadnjič nekaj sodelavka pravila.Jaz ne vem kaj bomo letos, sem vsa živčna, je bila tašča operirana in ne bo moglča čuvat. Za 2 tedna gremo na morje pa pred tem še mulca z nogometnim klubom za 4 dni na Roglo. Kaj se pa na oratoriju dogaja? Ga je ena omenjala

clock-img

14.06.2006, 18:31

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

naš je še malce premajhen tako da bomo skupaj odšli ne na morje. Ko pa bo malce večji pa mislim da se bo udeležil kakšnega poletnega tabora, ...

Srečna družina

www.bambino.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem