cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako deluje lift

clock-img

26.12.2011, 14:38

clock-img

posh

pencil-img

1282

Naj vas ene razsvetlimuser posted image .
1. Ko pokličeš lift, se odločiš, ali greš gor ali dol.
2. Ko lift pride, je iznad lifta znak, ki pokaže ali lift gre gor ali dol.
3. Odločiš se, ali greš v ta lift, čeprav gre v nasprotno smer, ali počakaš, da pride drugi, ki gre v željeno smer.

V teh nakupovalnih centrih se v 99% primerov vedno najde nekdo, ki se bo čudil: "Oh, najprej gremo gor/dol."
user posted image

Sem pa prepričana, da tukaj ni nobene, ki tega ne bi vedelauser posted image

clock-img

26.12.2011, 16:16

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: posh

3. Odločiš se, ali greš v ta lift, čeprav gre v nasprotno smer, ali počakaš, da pride drugi, ki gre v željeno smer.

V teh nakupovalnih centrih se v 99% primerov vedno najde nekdo, ki se bo čudil: "Oh, najprej gremo gor/dol."
user posted image

Cudijo se marsikateri zaradi lepsega, ker im je nerodno priznati, da se "vkrcajo" v  lift.. ceravmo gre v napacno smer, da im kdo ne bi mesto "zasedel" in bi zmanjkalo mesta , ko bo lift ponovno prisel. user posted image user posted image user posted image user posted image
Se mi pa zgodi, da niti ne pogledam kam pelje lift .. povsem neodgovorno, mar ne ? user posted image user posted image user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

26.12.2011, 16:43

clock-img

posh

pencil-img

1282

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

Se mi pa zgodi, da niti ne pogledam kam pelje lift .. povsem neodgovorno, mar ne ? user posted image user posted image user posted image

Ne, ne spadaš v to kategorijouser posted image
Obstaja še ena vrsta ljudi, ki stisnejo oba gumba- za gor in dol- ker lift hitreje prideuser posted image , čeprav se potem malo dlje vozijo z njim. Ja no, ni življenskega pomena tole, mogoče pa se kdo vseeno razsvetli.

clock-img

26.12.2011, 17:23

clock-img

aknela123

pencil-img

670

ja, eni smo pač na selu doma in v hišah nimamo dvigal, tak da ne poznamo tako natančno delovanja. :)

clock-img

26.12.2011, 17:25

clock-img

roladica

pencil-img

310

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

Ne, ne spadaš v to kategorijouser posted image
Obstaja še ena vrsta ljudi, ki stisnejo oba gumba- za gor in dol- ker lift hitreje prideuser posted image , čeprav se potem malo dlje vozijo z njim. Ja no, ni življenskega pomena tole, mogoče pa se kdo vseeno razsvetli.

Ja in zaradi teh ljudi se potem tisti, ki so v liftu, za brez veze ustavljajo v vsakem nadstropju user posted image (ker so ti ljudje vstopili že v tisti lift ki je prišel prej) in vrata mešajo zrak.

clock-img

26.12.2011, 19:57

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

men grejo na živce tisti, ki manično pritiskajo na gumb (verjetno nej bi tko lift hitrej pršu?) in sm zanč eni ženski, ki se je dobesedno obesla na tist gumb rekla, da lift pač ne ve, kokrat gumb prtisne in bo pršu ko pač bo (pa še displej je mel nad vrati, tko da se je točno vidl v kerem štuku je) pa me je prov zabodeno pogledala. amejzing.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

26.12.2011, 23:18

clock-img

Peli

pencil-img

1910

user posted image ja se najdemo tud kakšni čudaki...user posted image
Sama sm 1. v novi Kranjski knjižnici pritiskala na "gumb", ki sploh ni hotel zasvetit, seveda, ker je bil ta "gumb" okras - mogoče vijak kovinskih plošč, ki so na stenah .. nekaj časa sm čakala lift, potem pa sm dojela, kako stvar deluje user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.12.2011, 07:26

clock-img

Anonimen

A ne kažejo tiste puščice pred liftom iz katere smeri gre do tebe lift, ne pa v katero smer bo šel lift po tem, ko te pobere user posted image

clock-img

27.12.2011, 14:41

clock-img

posh

pencil-img

1282

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

A ne kažejo tiste puščice pred liftom iz katere smeri gre do tebe lift, ne pa v katero smer bo šel lift po tem, ko te pobere user posted image

Ti sam pritisni smer v katero grešuser posted image

clock-img

27.12.2011, 14:53

clock-img

Anonimen

To itak user posted image

Moj komentar je bil namenjen samo temu zgražanju, da kako ljudje izjavljajo naprimer "a zdaj gremo pa najprej gor?", kljub temu da je pred liftom puščica al gre lift gor ali dol ... ma no ... saj je vseeno user posted image

V službi imamo pa itak tak lift, da če ni ravno v tvojem nadstropju, ko pritisneš gumb, si hitreje peš gor ali dol user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 27.12.2011 14:55:12 >

clock-img

27.12.2011, 17:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

user posted image ja se najdemo tud kakšni čudaki...user posted image
Sama sm 1. v novi Kranjski knjižnici pritiskala na "gumb", ki sploh ni hotel zasvetit, seveda, ker je bil ta "gumb" okras - mogoče vijak kovinskih plošč, ki so na stenah .. nekaj časa sm čakala lift, potem pa sm dojela, kako stvar deluje user posted image user posted image user posted image

buh, to sem pa tudi jaz pritiskala. šele čez par minut sem ugotovila, da je en gumb na sredini za oba lifta.user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.12.2011, 20:39

clock-img

posh

pencil-img

1282

IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

ja, eni smo pač na selu doma in v hišah nimamo dvigal, tak da ne poznamo tako natančno delovanja. :)

Šur, mi v mestu se v zgornje nadstropje doma kar z liftom peljemo. Zato pa ne znamo stopnic uporabljatuser posted image

clock-img

28.12.2011, 20:16

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

user posted image

Tako, tako :)
Sem pa zadnjič v vsej naglici doživela najbolj živce parajočo stvar :) Mudilo se mi je na polno, v petem pride not ena tetika in se po slučaju nasloni na vseh preostalih 5 tipk :) Torej smo se ustavljali v vsakem nadstropju user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem