writing-img

Kako do črne kreme?

clock-img

10.07.2008, 11:08

clock-img

muha1

pencil-img

666

Za roj. dan imam namen delati torto Miki miško. Malo sem gledala na netu  in vsepovsod je krema iz smetane skoraj videti črna. Pa me zanima če katera ve, kaj je to dodano, ker če bi bila čokolada, bi bila krema rjava.  A je te to kak koncentrat in kje bi se dobilo?

clock-img

10.07.2008, 11:20

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz sem kupila tekočo črno barvo v Pekarni Vrhnika v Črnučah.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

10.07.2008, 11:26

clock-img

CHICA 83

pencil-img

104

To je posebna barva za živila, isto kot koncentrati za v peciva (vanilija), dobiš pa jo verjetno v kakšni specializirani trgovini, kjer prodajajo pripomočke za peko. barva pa je neškodljiva.

clock-img

10.07.2008, 11:42

clock-img

massylou

pencil-img

539

Fajn temna je tudi navadna stepena smetana z nekaj nutele. Precej temno rjava pride. Če ti je to dovolj temno, da ne rabiš barvil kupovat, pa umetnega sranja. Ali pa stopljena temna čoko.

Daš pa 4 žlice nutele na 1 tamalo sladko smetano. Pa 2 kremfiksa v smetano. Lahko pa not še naribano temno čoko.

clock-img

10.07.2008, 11:44

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

stopljena jedilna čokolada je tudi zelo temna

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

10.07.2008, 11:57

clock-img

muha1

pencil-img

666

Pri Miki miški je fajn, če je bolj temna. Če ne dobim barvila, bom probala z nutelo in še zraven temno čokolado. Če mi uspe jo pofotkam user posted image

clock-img

10.07.2008, 14:21

clock-img

SasMami2be

pencil-img

70

Sem delala torto Spiderman in je tam črna mreža pajka pa sem uporabila Sladki greh čokolado. Čisto temno je. Madonca, menda za vsaki odtenek farbe ne boste komplicirale... halo!
Al pa uporabiš črno čokolado - 99% kakava in je takorekoč ČRNA! V leclercu jo maš za smešno ceno. pa flikni not še malo masla, da se ti lepo maže. basta. pa dobertekuser posted image user posted image

clock-img

10.07.2008, 17:36

clock-img

muha1

pencil-img

666

SasMami2be pa jaz rabim to barvo za v smetano in ne za neke črte

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem