cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako do stanovanja?

clock-img

24.08.2007, 08:57

clock-img

Anonimen

Sem samohranilka z dve leti starim otrokom, redno zaposlena, plača cca. 700 -750€. Lahko zaprosim za občinsko stanovanje oz. kam sploh iti, ker kredita ne dobim toliko, da bi si lahko kupila garsonjero.

Kakšen nasvetuser posted image

clock-img

24.08.2007, 09:53

clock-img

Anonimen

jaz sem bila pred leti tudi sama z otrokom v najemu,a mi noben bog ni pomagal,sem letala po upravah,da bi mo omogočili kakšno stanovanje,a so mi rekli,če lahko plačujem najem,da naj kar počakamuser posted image
seveda sem najem plačevala,a glih,glih,tako,da na koncu meseca nisem imela kaj za dat otroku jestuser posted image
Veš kako je v tej državi,če se sama ne znajdeš,ti noben ne bo pomagal,na žalost.
lahko zaprosiš za socialno stanovenje,a boš morala čakat razpis in potem vprašanje,če prideš notri...na žalost.
kaj pa če bi ti kdo pomagal do nakupa ene garsonjerce?

clock-img

24.08.2007, 10:34

clock-img

Anonimen

Pomoje je najboljš da se odpraviš na občino na oddelek, ki ima čez socialna stanovanja in se malo pozanimaš. Mogoče imate v vaši občini celo možnost da greš v tržno stanovanje in ti občina subvencjonira del. Samo glede na dohodke nimaš veliko možnosti pomoje. Je pa vredno se pozanimat.
Drugače je pa res težko z tako plačo dobit kredit za stanovanje, sploh v krajih kjer so visoke cene. Mogoče bi bilo pametno premisliti o selitvi na kakšno obrobje mest, kjer so cene neprimerno nižje.

clock-img

24.08.2007, 10:56

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

za začetek kam ven, npr. zagorje, čez par let pa naprej. ali pa v del hiše, k kakšni družini.

veliko sreče

iz malega zraste veliko

clock-img

24.08.2007, 11:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

za začetek kam ven, npr. zagorje, čez par let pa naprej. ali pa v del hiše, k kakšni družini.

veliko sreče

če bi bila sama, ti ni noben problem...grem v maribor, pa se vsaj dan vozim na delo v lj..

tako pa imam otroka, ki ga ni ravno pametno "šetat" iz enega vrtca v drugega...ali šolo kasneje...

clock-img

25.08.2007, 11:25

clock-img

triša

pencil-img

550

Anonimna kaj pa če najameš kakšno dvosobno ali trosobno stanovanje s kakšno mamico ki ima enake težave kot ti?
Meni se to zdi dobra rešitev, sigurno imaš tako stroške manjše pa še ena drugi lahko pomagata glede varstva.
A si iz Ljubljane?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem