writing-img

Kako dobro obrisat ritko

clock-img

05.09.2006, 09:40

clock-img

Anonimen

S čim obrišete ritko svojemu hlačmanu ko gre kakat? Ali uporabljate vlažilne robčke, navaden WC papir? Se kdaj zgodi da ste res prepričani da je ritka čista pa so kaneje hlačke umazane? Res čisto malo, ampak mene to grozno moti, in ker se je to ene parkrat zgodilo, ne vemkako brisat ritko? Opažam pa da ima včasih hlačke mal umazane tudi če ga obriše kdo drug, ati, babi, torej nisme le jaz kriva? A je to normalno, ima morda vetrove pa to od tega?

clock-img

05.09.2006, 09:46

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mislim, da je je bilo tudi pri nas to kar normalno-rahlo pokakane hlačke. Najbrž se kot starš bojiš, da bi mu ritko ranil ,če preveč z grobim papirjem "pritisneš" po nežni ritki. Jaz sem se tako navadila, da mu najprej s papirjem obrišem, nato pa še z vlažilnim robčkom. Od takrat nima več pokakanih hlačk.

clock-img

05.09.2006, 09:53

clock-img

Anonimen

Jaz mu tudi še z vlažnim robčkom obrišem, če je potrebno.

clock-img

05.09.2006, 09:57

clock-img

Anonimen

Ker ima naš revček že tako probleme s kakanjem in mu gre težko in na trdo,torej vedno zakrvavi,ga z navadnim papirjem ne brišemo ampak z vlažnim kamiličnim papirjem,no to kar je Radha omenila.

clock-img

05.09.2006, 12:38

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jaz mu doma vedno z vlažnimi robčki obrišem rito, pa so hlačke čiste. Samo s suhim papirjem mu je prej nisem nikoli mogla tako lepo in je tud imel včasih umazane.

Če pa kaka v vrtcu, pa pride vedno domov z umazanimi hlačkami, pa jim menda tovršice ritko obrišejo.

clock-img

10.09.2006, 15:34

clock-img

liby

pencil-img

6

Najprej z papirjem, potem pa še z vlažilnim robčkom.

clock-img

11.09.2006, 14:40

clock-img

Anonimen

Vedno samo z vlažilnimi WC robčki.

clock-img

12.09.2006, 14:07

clock-img

nataša k

pencil-img

163

Lep pozdrav!
Sicer sem zelo neredna uporabnica foruma, ampak mislim, da so za brisanje ritke idealni vlažni robči Todies od Niveeuser posted image , ki jih lahko v školjko vržeš. Vedno si brišemo s temi in sem res zadovoljna. Nimamo nikoli pokakanih hlačk.
LP, pa brez zamere,
Nataša

clock-img

12.09.2006, 14:37

clock-img

Anonimen

Najprej z navadnim papirjem, nato z vlažilnim robčkom in potem še enkrat do suhega z navadnim papirjem. Drugače ga moti user posted image

clock-img

12.09.2006, 22:56

clock-img

Anonimen

V bideju. Hlačke nikoli niso umazane.

clock-img

12.09.2006, 23:00

clock-img

Anonimen

umijem je v bideju. če kaka zunaj, jo takoj ko pridemo domov umijem in zamenjam gatke. še prej jo po kakanju ubrišem s papirjem pa če imam pri roku še z robčkom pampers, kot pri previjanju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem