writing-img

Kako dolgo hraniti odločbe?

clock-img

12.09.2006, 10:40

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Končno sem se lotila pospravljanja raznoraznih papirjev in največji kup predstavljajo odločbe za otroški dodatek (pošljejo odločbo, pa ugotovijo, da so se zmotili, pa pošljejo še eno, potem ugotovijo, da sem se zmotila jaz in tako v nedogled). Koliko papirja za tistih par fičnikovuser posted image .

Torej: kako dolgo naj to hranim? Bom to še kdaj rabila, recimo odločbo izpred dveh letuser posted image ?  Pa za druge stvari me tudi takole mimogrede zanima, ko že ravno sprašujem.

clock-img

12.09.2006, 10:42

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Nisem sigurna,če velja za otroške enako, ampak po navadi je treba take stvari hranit 5 let, za davčno 10. Tak da ti želim veselo nalaganje v klet user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

12.09.2006, 10:44

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

O materuser posted image . Grem lahko kar novo omaro kupit.

clock-img

12.09.2006, 10:48

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Pravijo da 5 let, resno, jaz vse hranim, nikoli ne veš.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

12.09.2006, 11:07

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

One ikeine škatle za v klet pa sigurno user posted image user posted image user posted image so cenejše ko omara.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

12.09.2006, 11:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.09.2006, 11:33

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Pri meni je vedno tako, da hranim celo večnost in nikoli nič ne rabim. Potem naredim veliko pospravljanje, vse stran zmečem in potem obvezno rabim, kakšen papir ki sem ga stran vrgla user posted image

clock-img

12.09.2006, 11:52

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Naja, to pa itakuser posted image .

Uf, kolk sem zdajle zmetala stran enih brezveznih papirjev. Pa se nič ne pozna na prostoruuser posted image .

clock-img

12.09.2006, 12:25

clock-img

GATA

pencil-img

550

Jaz lahko povem, da je treba Pogodbe o nakupu avtomobila hraniti 10 let!!!! Tako me je šokiralo, da ne znam povedat.
Za ostalo pa sedaj nisem več prepričana user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem