writing-img

Kako gostite?

clock-img

11.02.2009, 13:46

clock-img

karmen83

pencil-img

335

Lep pozdrav vsem. Mene pa zanima, kako gostite sadje oz. zelenjavo s kašicami, predvsem od Alnature in Milupe (tistimi brez mleka). Ali samo dodate in premešate ali pa je potrebno te kosmiče prej prevreti? Pa še to - pred spanjem bi ji rada svoje izčrpano mleko zgostila s temi kosmiči, pa v navodilih piše, da jih je treba preliti z vrelim mlekom, zdaj pa ne vem, ali moram tudi svoje mleko zavreti (skrbi me namreč, da bi tako uničila vsa ta protitelesa in vitamine...) ali zadostuje, da ga dodam samo toplega in ne vrelega. Saj vem, da sem zdaj iz teh ubogih kosmičev napravila celo znanost, bom pa zato toliko bolj hvaležna tisti, ki si bo vzela čas in mi razjasnila zadevo user posted image
Imejte se rade!

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

clock-img

11.02.2009, 14:33

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Lahko dodaš toplega, da se kosmiči malo razpustijo in daš po žlički. Če boš pa hotela dati po flaški, pa verjetno ne bo šlo skozi - takrat je pa treba zavreti, da nastane taka sluz. Poskusi z malo vode, pa potem dodaš svoje mleko.

clock-img

11.02.2009, 15:25

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

jz mu dajm zaenkrat rižolino od milupe po flaški, nardim srednje gosto, tako da še lahko pije.to mu pripravim z vročo prevreto vodo.
ti kosmiče najprej prelij z vročo vodo in dodaj svoje mleko in ga ne prevri, ker boš tako res uničla vit.
Lp

clock-img

11.02.2009, 19:19

clock-img

Tanchy

pencil-img

360

Zdravo,

še jaz bi dodala svoje izkušnje pred časom. V Mullerju sem kupila kar riževe kosmiče - nekje je 1/2 kg in je za full dolgo časa. Všeč so mi bili prevsem zato, ker nisi bili popolnoma nič sladkani (kot Rižolino) in sem jih lahko vmešala in zgostila katro koli kašico. Res pa je, da se hitreje zgosti topla hrana. Najprej poskusi z dodajanjem po malem, da ne bo pregosto, potem se pa že navadiš. Lahko pa tudi zredčiš na primer z mlekom v prahu.

Najlepše je živeti za svoje otroke!

clock-img

11.02.2009, 19:22

clock-img

Tanchy

pencil-img

360

aja, jaz sicer nisem zgoščevala svojega mleka, kljub temu, da sem ga imela dovolj, ampak sem raje malemu dala flaško zgoščenega Aptamila, potem je pa še primeni popapa.

Lp

Najlepše je živeti za svoje otroke!

clock-img

11.02.2009, 21:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.02.2009, 08:09

clock-img

karmen83

pencil-img

335

Najlepša hvala za odgovore. Lep dan vam želim user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem