cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako gosto?

clock-img

07.02.2005, 15:40

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Pozdravljene,

Že nekaj časa našemu dajem za večerni obrok v mleko tudi 1/2 žličke riževih kosmičev, danes pa bi mu probala le te dat po žlički. Pa me zanima, kako goste moram naredit? Tako da teče ali da je malo bolj gosto, da ne steče takoj po žlički.
Sem mu pa danes za hec tudi skuhala jabolko in ga zmiksala ter mu ponudila pa mu ni bilo všeč (meni pa tudi ne, čisto brez okusa). Pa toliko dela za pol žličke. Sem mu že probala dat samo za polizat sveže jabolko pa je užival.
Lp

clock-img

07.02.2005, 16:22

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Začela sem približno 10 dni nazaj, v soboto pa bo star 4 mesece.

clock-img

07.02.2005, 16:28

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Jaz sem mu včeraj dala riževe kosmiče z banano zvečer (prvič) pa sem naredila malo bolj goste-tako da zgleda gosto kot npr.sadna kašica, ki jo kupiš.Je zmazal več kakor sem pričakovala, dajala sem jih pa po žlički.:bravo:
LP,
Sibil

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem