writing-img

Kako iz formata Xvid na DVD?

clock-img

20.02.2008, 12:05

clock-img

ona

pencil-img

3685

Iz partisa sem potegnla en par risank,ki imajo format Xvid,sedaj pa ko jih zapečem kar v windows media playerju mi potem cd v dvd predvajalniku ne dela,oz je prazen...lahko ga gledamo samo na pc-ju!
A je kakšna varianta,da s kom tole zapečem(razen nerota,ker sem že provala) ali kaj naj naredim,da mi bo predvajalo na dvd oz. na TV?
Imam pa dvd player,ki naj bi predvajal tudi take formate...torejuser posted image
Res,dejte mi kakšen nasvetuser posted image

clock-img

20.02.2008, 17:59

clock-img

anča banča

pencil-img

39

najbolj enostaven je nero, ampak moraš uporabiti funkcijo make data dvd.
če ti s tem ne uspe, mi sporoči in ti pošljem linke do programa, kateri pretvorijo xvid v dvd format.
ampak ti programi so bolj komplicirani  in traja tudi po urco da pretvori... 

clock-img

20.02.2008, 18:49

clock-img

ales*

pencil-img

130

Anča, s tem ne spremeniš ničesar. S tem zapišeš samo datoteko XviD na DVD, kodiranja datoteke pa ne. "ona", svetujem ti da malo "pogooglaš", v iskalnik vtipkaj XviD to DVD, pa boš dobila kar nekaj "converterjev", lahko pa preprosto uporabiš DivX player, v sklopu tega programa imaš tudi DivX Converter, ki ti bo iz XviD-a naredil DivX datoteko. To potem zapačeš na CD ali DVD, in če drži podatek, da tvoj DVD player predvaja DivX datoteke, potem z gledanjem ne boš imela več problemov. Postopek pa traja lahko cca. 1 uro za uro in pol dolg film/risanko.

Še link http://www.divx.com/ kjer lahko pobereš DivX player z dodatnimi programi.

Lp,

clock-img

20.02.2008, 22:46

clock-img

ona

pencil-img

3685

Oj,hvala obema,se bom jutri poigrala...najprej grem provat uno varianto da v nerotu zapečem data dvd,potem pa grem komplicirat,če to ne bo uspelouser posted image
Javim kako je uspelo,ok!

clock-img

21.02.2008, 14:50

clock-img

ona

pencil-img

3685

Je ratalo v nerotu z funkcijo make data dvduser posted image user posted image user posted image user posted image
hvala za info!

clock-img

21.02.2008, 19:25

clock-img

ales*

pencil-img

130

Vse kar boš s tem naredila je samo DVD (mišleno kot plošček) na katerega boš zapekla film v kodeku XviD. DVD playerju je popolnoma vseeno katero vrsto ploščka (CD, DVD...) vstaviš vanj, zanj je pomembna vsebina, ki jo mora znat prebrat in predvajat na TVju.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem