writing-img

Kako iz postelje

clock-img

04.11.2007, 21:09

clock-img

Anonimen

Le kako s tem lepim trebuščkom vstati iz postelje ali si obuti nogavice in čevlje?user posted image  Ali so kakšni gibi v nosečnosti lahko nevarni ali se zelo pazite? Ali delate vse? Mene je včasih že strah se prepognit? Kaj pa nervoza? Ali lahko to kaj vpliva na plod. Hvala.user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 5.11.2007 5:53:28 >

clock-img

04.11.2007, 21:17

clock-img

gagy85

pencil-img

154

jst mislim da ni skodljivo, kokr pravjo je otrok dobro zaščiten v trebuščku,.. je pa mene tut strah se prepogibat, pa to delam ful previdno... tok da sem sama sebi smesna.. okorna.. bajska.. user posted image   kar se tice nervoze, stresa.. v nobenem primeru ni dobro.. najbolj idealno bi bilo da se za nc ne sekiras, da se mas fajn,.. ce ti to rata.. oz. ce si tak clovk da se ne obremenjujes, tvoji najblizji pa se potudijo in te razvajajo..  lepo nosečnost ti zelim...

clock-img

04.11.2007, 21:29

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

iz postelje vstajaj preko boka, nikakor iz hrbta direkt gor s trebušnimi mišicami. pa ne zaradi bejbija, pač pa zaradi tvojih mišic.

čim manj prepogibanja - sam itak, da meni brez ne znese. kar lahko naredi z vzravnano hrbtenico tako, da se počepneš - spet, da tvoja hrbtenica ne trpi. čevlji in štumfi - meni je pomagalo, da sem hodila na jogo. na eni nogi stojim, drugo pa spodvijem gor in se obujem user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

04.11.2007, 22:52

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Vstajat z boka. Drugače pa vse v mejah normale. Edino nekih ful nenadih in sunkovith gibov ne delaj.

clock-img

05.11.2007, 00:29

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ne vstajaj - kotali se - kot sem se sama user posted image .
Vsekakor se vstajaj z boka (direkt s hrbta mislim, da je itak težko - sploh v pozni nosečnosti). Vezalke je meni moj dragi vezal (če sem obula adidaske, sem pa navadno hodila v kakšnih natikačih). Zokne pa sem  obuvala tako, da sem sedela na postelji in se malo dlje časa trudila. V vseh takšnih opravilih pa itak trebuha (in otročka v njem) ne stiskaš, tako, da se nimaš kaj bat. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

05.11.2007, 09:32

clock-img

papica2

pencil-img

102

Kot so predhodnice že povedale vstajaj raje z boka - je tudi bolj enostavno. Obujem (celo čevlje z vezalkami) se pa jaz tako, da polagam čevlje na višjo polico in se obujem tako, da dam noge na stol in potem obujem in zvežam, tako da se sploh ne priklanjam. 

clock-img

05.11.2007, 13:05

clock-img

bina30

pencil-img

526

Jaz sem sedaj v 36t in že nekaj časa se kotalim po postelji kot hrošč, ki ne more v stati iz hrbta. Tako kot so punce govorile, vstajaj z boka. Drugače pa jaz delam čisto vse. Čistim stanovanje, dvigam koš s perilom, se prepogibam, samo ne pretiravam. Raje počepnem in naredim kar pač moram. Čevlje in nogavice si obujem tako, da se vsedem in si dam stopalo na koleno (no, sem kar gibčna), drugače pa ni nekih grozljivih sprememb.

Edino vstajanje......user posted image

clock-img

05.11.2007, 13:08

clock-img

Azzurra

pencil-img

1183

Kaj ve boste vse imele prvega otroka?

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

clock-img

05.11.2007, 13:16

clock-img

gagy85

pencil-img

154

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Kaj ve boste vse imele prvega otroka?

jst ja...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem